Στοίχημα

Οι στοιχηματικές πρότασεις της ημέρας: Στροφή στα γκολ με... μερική πίστη στη Γιουνάιτεντ

Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με δύο αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League συνεχίζει σήμερα η στήλη. Κοινό «σημείο» και των δύο το goal/goal, ελπίζοντας παράλληλα να επιβεβαιωθούν το κίνητρο και η ποιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα (22:00, 6ος όμιλος):


Την προηγούμενη αγωνιστική η Γιουνάιτεντ πήρε τους τρεις πρώτους της πόντους στον όμιλο, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας επί της Βιγιαρεάλ (γκολ Ρονάλντο στο 95', είχε προηγηθεί η ήττα 2-1 από τη Γιουνγκ Μπόις). Παρόλα αυτά, δεν εκμεταλλεύτηκε εντός συνόρων το μομέντουμ της, πραγματοποιώντας απογοητευτικές εμφανίσεις τόσο πριν τη διακοπή (1-1 με την Έβερτον), όσο και μετά (ήττα 4-2 στην έδρα της Λέστερ). Έντονη η κριτική γύρω από το όνομα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος απόψε χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου, ακολουθεί την Κυριακή (24/10) και το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Μόλις σε μία από τις έντεκα φετινές της αναμετρήσεις έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της.

Από την άλλη, η Αταλάντα πηγαίνει στο «Ολντ Τράφορντ» ως η πρωτοπόρος του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς. Το εκτός έδρας 2-2 με τη Βιγιαρεάλ διαδέχτηκε η δίκαιη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις στην Ιταλία, με το τελικό 1-0 να μην αντικατοπτρίζει την αγωνιστική της ανωτερότητα. Στη Serie A προέρχεται από την ευρεία επικράτηση (1-4) επί της Έμπολι, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε δεκτή η έφεση των γηπεδούχων για την τιμωρία του Γουάν-Μπισάκα (για το μαρκάρισμα στον Περέιρα Μάρτινς και την κόκκινη που είχε δεχθεί την πρώτη αγωνιστική), ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Σόλκσιερ, εν αντιθέσει με τους Βαράν και Μαρσιάλ. Αρκετά πιο σοβαρά τα προβλήματα για τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους βασικούς Πεσίνα, Γκόζενς, Τολόι και Τζιμσίτι, όπως φυσικά και στον μακροχρόνια τραυματία, Χανς Χάτεμπουρ.

Η πρόταση για το ματς είναι το 1Χ (διπλή ευκαιρία) + goal/goal σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.90: Μεγαλύτερη η ανάγκη της Γιουνάιτεντ για βαθμούς, η οποία -εάν και είναι ικανή για το χειρότερο- θα έχει τη δύναμη της έδρας της αλλά και τις προσωπικότητες… τουλάχιστον για να μη χάσει. Από την άλλη, θέλουμε (από στοιχηματικής πλευράς) να τη δούμε να δέχεται κι ένα γκολ, κάτι που έχει συμβεί στα 10/11 φετινά παιχνίδια της. Έχει την ποιότητα η Αταλάντα για να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά της κενά.

Λιλ-Σεβίλλη (22:00, 7ος όμιλος):

Εξαρχής είχε χαρακτηριστεί ως το πιο αμφίρροπο γκρουπ (έως και όμιλος… Europa League). Στους τέσσερις βαθμούς η Ζάλτσμπουργκ, ακολουθούν οι Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ με δύο και η Λιλ με έναν.

Στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, η Σεβίλλη πήρε το «Χ» (1-1) στο 87' στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, με τη Λιλ να εμφανίζει εκ νέου πολλά αμυντικά προβλήματα και να ηττάται 2-1 φιλοξενούμενη από τη Ζάλτσμπουργκ.

Σε ό, τι αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, η πρωταθλήτρια Γαλλίας το περασμένο Σάββατο (16/10) επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά τις τρεις σερί νίκες, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Κλερμόν. Πλέον, βρίσκεται στην 11η θέση της Ligue 1. Αντίθετα, το ισπανικό κλαμπ επικράτησε 1-0 στο Βίγκο επί της Θέλτα, με αποτέλεσμα να «πιάσει» τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 17 βαθμούς (όσους έχουν και οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Οσασούνα).

Έχουν αγωνιστικά θέματα να αντιμετωπίσουν οι δύο ομάδες. Αναφορικά με το απουσιολόγιο τους, τα πιο σημαντικά προβλήματα έχουν να κάνουν με τον βασικό στόπερ της Λιλ, Σβεν Μπότμαν και τον χαρισματικό φορ της Σεβίλλης, Γιουσέφ Εν-Νεσίρι.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το goal/goal σε αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 2.00: Έχει επιβεβαιωθεί στα δύο ματς της Σεβίλλης στον όμιλο και στο πρόσφατο της Λιλ. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν ανοιχτά, ενώ έχουν και την απουσία του Μπότμαν. Θα βρει τους χώρους η ποιοτική Σεβίλλη, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιδράσει ακόμα κι αν μείνει πίσω στο σκορ. Ταυτόχρονα, όσο προβληματική εικόνα κι αν παρουσιάζει φέτος η γαλλική ομάδα, ένα γκολ μπροστά -πρέπει- και μπορεί να το βρει.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα 1Χ + goal/goal 1.90
Λιλ-Σεβίλλη goal/goal 2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu