Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Εμείς θα τις σώσουμε!

Με το βλέμμα σε Serie A και La Liga.

Το καλοπληρωμένο ασιατικό over 2,5 goals στο Νάπολι-Ουντινέζε του Γιάννη Πολιά πλήρωσε και μάλιστα... χαλαρά και σήμερα θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Αφού ξεκινήσαμε το μήνα προ ημερών με 2/2, ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε με το απόλυτο. Βέβαια, θα ρισκάρουμε και μάλιστα με... βαρβάτες αποδόσεις.

Θέλτα-Χετάφε: Η Θέλτα προέρχεται από το εμφατικό 4-1 επί της Βιγιαρεάλ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως οι παίκτες του Έμερι είχαν... αδειάσει από την υπερπροσπάθεια και την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Ομάδα που βρίσκει γκολ η Θέλτα και μάλιστα με σχετική ευκολία, αλλά ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους αφού πρέπει να καλύψει απόσταση 5 βαθμών σε 3 αγωνιστικές για να πάει στο Conference League.

Ζόρικα από την άλλη μεριά τα πράγματα για τη Χετάφε, η οποία κάθε αγωνιστική παίζει τη σωτηρία της. Το στιλ της είναι το ίδιο με τα τελευταία χρόνια που ο Μπορδαλάς βρίσκεται στον πάγκο της, παίζοντας σφιχτά και σκληρά. Κάτι που της στοίχισε την περασμένη αγωνιστική αφού ηττήθηκε 1-0 από την Εϊμπάρ και είναι μόλις στο +4 από τη ζώνη. Σήμερα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνει βήμα παραμονής και θα το κάνει ξανά με το... δικό της στιλ.

Πάμε με την ισοπαλία, θεωρώντας πως ο Μπορδαλάς θα βάλει ένα... πούλμαν μπροστά από την εστία για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό. Μάλιστα, την βρίσκουμε στο εξαιρετικό 3.30 και θα την τιμήσουμε! Δεν θα μου κάνει εντύπωση και το 0-0 σε 8 απόδοση, αλλά αυτό είναι ένα fun bet.

Σαμπντόρια-Σπέτσια: Σε περίεργη κατάσταση βρίσκεται η Σαμπντόρια. Είναι μια ασταθής ομάδα, η οποία δεν ξέρει τι θα κάνει στο θέμα του προπονητή και συνεχίζει να... ψάχνεται. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον πάγκο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει επίσης και μερικές ακόμη λύσεις εξετάζονται. Άνετη καθώς έχει σωθεί, στο πρώτο μισό της βαθμολογίας ψάχνει ένα καλό φινάλε στο πρωτάθλημα. Προέρχεται, πάντως, από το βαρύ 5-1 από την Ίντερ. Δέχεται εύκολα γκολ, σκοράρει άλλο τόσο εύκολα.

Η Σπέτσια ψάχνεται για βαθμό ή βαθμούς καθώς κινδυνεύει να υποβιβαστεί! Έχει μόλις δύο νίκες στα 13 τελευταια παιχνίδια της, τα οποία η αλήθεια είναι πως προσφέρουν μπόλικα γκολ και θέαμα. Προέρχεται από το βαρύ 4-1 από τη Νάπολι, είναι τρομερές ασταθής και αφελής σαν ομάδα και κάνει... ροντέο τα παιχνίδια της. Έχει πολύ κακή αμυντική γραμμή, δέχεται τρομερά εύκολα γκολ και χαλάει την καλή μεσοεπιθετική της λειτουργία. Μόλις στο +3 από την Μπενεβέντο, καίγεται για βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Θα πάω με την πιο λογική επιλογή, με τα γκολ. Αμφότερες βάζουν και δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία. Το over 2,5 goals βρίσκεται κοντά στο 1.80 και θα περάσει εύκολα, αλλά εγώ θα ανεβάσω το ρίσκο και θα πάω με το over 3,5 goals στο 2.75. Εξαιρετικότατο και θα το τιμήσω και αυτό με τη συνολική απόδοση να ανεβαίνει στο 9.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου: 

Θέλτα-Χετάφε: Χ
Σαμπντόρια-Σπέτσια: over 3,5 goals

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu