Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Γκολ σε Αγγλία και Ισπανία για να πληρωθούμε

Αφήνουμε στην άκρη τον οβελία και κάνουμε focus σε Primera Division και Premier League.

Το Μ. Σάββατο δεν κύλησε ιδανικά για τη στήλη, αφού η εκτίμηση του Χρήστου Κατριμουστάκη για G/G στο Τσέλσι-Φούλαμ (2-0) δεν πέρασε και για αυτό έχει σημαντική ευθύνη ο τερματοφύλακας των «μπλε», Εντουάρντ Μεντί, ο οποίος έβαλε το χέρι του (χεράκι δεν το λες). Ελπίζουμε ότι σήμερα δεν θα βρούμε στον δρόμο μας… Μεντίδες και θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Νιούκαστλ-Άρσεναλ: Στην τελική ευθεία μιας κακής σεζόν για αμφότερες στο πρωτάθλημα, Νιούκαστλ και Άρσεναλ κοντράρονται σήμερα στο «St. James' Park», έχοντας διαφορετικούς στόχους, με τις «καρακάξες» να βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη του δικού τους και τους «κανονιέρηδες» να θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν να κυνηγούν το… θαύμα. Δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, απέχοντας σχεδόν τρεις νίκες από την πρώτη πεντάδα. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Βεβαίως, επειδή οι Λονδρέζοι κυνηγάνε την υπέρβαση της υπέρβασης, η λογική λέει ότι δεν θα παίξουν στο… κόκκινο, με το μυαλό τους να είναι πιο πολύ στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ. Ο πιο ρεαλιστικός και ουσιαστικά ο μοναδικός δρόμος για να παίξει του χρόνου Ευρώπη είναι η κατάκτηση του Europa League.

Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα αναμένεται να κάνει ο Αρτέτα, ο οποίος δύσκολα θα έχουν διαθέσιμους Λακαζέτ και Τίρνεϊ, ενώ από τη Νιούκαστλ δεν θα παίξει ο ήρωας της τελευταίας στιγμής την περασμένη εβδομάδα (κόντρα στη Λίβερπουλ), Γουίλοκ, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ. Εκτός και ο τερματοφύλακας της, Ντάρλοου, όπως και ο στόπερ Λασέλς.

Μια καλή κίνηση για ποντάρισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι να… πατήσουμε στην… τρέλα τους. Δεν ξέρουμε αν θα φορτσάρουν για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, αλλά ένα γκολ το έχουν παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της Premier League με 54 γκολ παθητικό το έχουν. Από την άλλη, η Νιούκαστλ μπορεί να μην πετάει… φωτιές, αλλά στα τελευταία ματς σκοράρει και σίγουρα η άμυνα της Άρσεναλ δεν εμπνέει αξιοπιστία.. Βρήκε γκολ -έστω και στο φινάλε- απέναντι στη Λίβερπουλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το G/G, το οποίο το βρίσκουμε κοντά στο 1.70 δεν είναι άσχημο και με αυτήν την επιλογή θα πάμε στο συγκεκριμένο ματς.

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα: Ύπουλο ματς για την Μπαρτσελόνα, που προέρχεται από το κάζο που της επεφύλασσε η αναμέτρηση με τη Γρανάδα και σίγουρα θα παρουσιαστεί πεισμωμένη για να επιστρέψει στις νίκες ώστε να παραμείνει στο κόλπο για τον τίτλο. Βλέποντας ότι η πρωτοπόρος Ατλέτικο (στο κόλπο είναι και η Ρεάλ) συνεχίζει να αγκομαχάει. Από την άλλη οι «νυχτερίδες» έχουν πάρει την κάτω βόλτα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ματς, στα οποία η συγκομιδή είναι μόλις τρεις βαθμοί. Μια νίκη θα τις έκανε να πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους και να ξεμπερδέψουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την υπόθεση παραμονή. Με τα τωρινά δεδομένα, η επικίνδυνη ζώνη δεν είναι μακριά. Κοουτίνιο, Μπρέιθγουεϊτ και Ανσου Φάτι παραμένουν, όπως αναμενόταν, εκτός μάχης. Επιστροφές για Ντεστ, Πέδρι και Λανγκλέ. Ίσως και για Ντεμπελέ.

Θα μας έκανε μεγάλη έκπληξη αν δεν πετύχαινε παραπάνω από ένα γκολ η Μπαρτσελόνα, που αναζητά ένα ξέσπασμα, κόντρα σε αυτήν τη Βαλένθια, που μόνο σιγουριά δεν εμπνέει πίσω. Συνεπώς, ένα συνδυαστικό, νίκη των Καταλανών, που μόνο του έχει μικρή απόδοση, αλλά αν κουμπώσουμε και over 1,5 τέρματα δεν είναι άσχημο κοντά στο 1,8. Τα Βαλένθια-Μπαρτσελόνα ανέκαθεν ήταν ελκυστικά και είχαν πολλά γκολ, με αποτέλεσμα και το over 2,5 με τις δύο ομάδες να σκοράρουν δεν θα ήταν κακό, αλλά δεν είναι να στηρίζεσαι σε αυτήν τη Βαλένθια. Οπότε, θα κοιτάξουμε μόνο προς την πλευρά των «μπλαουγκράνα», ελπίζοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά τους.

Οι προτάσεις
Νιούκαστλ-Άρσεναλ: G/G
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα: 2 & over 1,5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu