Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Ο θάνατός σου η ζωή μου

Οι στοιχηματικές προτάσεις το Σαββάτου (17/4) από Αγγλία και Ιταλία.

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δύο επιλογές ξεχώρισα από τα αποψινά παιχνίδια, το ένα από το Κύπελλο Αγγλίας και το άλλος από τη Serie A.

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (19:30): Πρώτη στάση στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο μεγάλο νοκ άουτ παιχνίδι για τα ημιτελικά του FA Cup, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ». Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Champions League, εκεί όπου πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού απέναντι σε Πόρτο και Ντόρτμουντ αντίστοιχα. Το αποψινό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι τους μέσα σε διάστημα έντεκα ημερών, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει την απόδοσή τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τσέλσι παρουσιάζει εμφανώς βελτιωμένο πρόσωπο στο ανασταλτικό κομμάτι από τα τέλη Ιανουαρίου και έπειτα, από όταν και ανέλαβε δηλαδή τα ηνία της ομάδας ο Τόμας Τούχελ. Ενδεικτικό είναι πως σε αυτό το διάστημα τα 15 από τα 18 παιχνίδια της έληξαν με Under, ενώ στα 13 από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη, οι «πολίτες» μετρούν μόλις δύο ήττες στα 37 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις (32 νίκες) και δικαίως δίνονται το φαβορί απόψε για την πρόκριση στον τελικό. Τον τελευταίο έναν μήνα πάντως, το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει «ξεφουσκώσει» κάπως επιθετικά, παίρνοντας τις νίκες με πιο... επαγγελματικό τρόπο. Τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της εμφάνισαν «2-3 γκολ».

Λίγο η κρισιμότητα του αποψινού αγώνα, λίγο η αμυντική λειτουργία της Τσέλσι σε συνδυασμό με τη μικρή πτώση της Σίτι στο σκοράρισμα με οδηγούν στο σημείο «2-3 γκολ», το οποίο κυμαίνεται σε απόδοση 1.90-1.95.

Κάλιαρι-Πάρμα (21:45): Οκτώ αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας στη Serie A, Κάλιαρι και Πάρμα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στη «Σαρντενία Αρένα» σε ένα ματς ζωής και... θανάτου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με τους μεν γηπεδούχους να απέχουν πέντε πόντους από τη σωτηρία και τους δε φιλοξενούμενους επτά. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο χαμένος απόψε βυθίζεται ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Υπό άλλες συνθήκες, ο βαθμός θα τις βόλευε απόψε, ωστόσο εδώ που έχουμε φτάσει και με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα η ισοπαλία αποτελεί πισωγύρισμα.

Η Κάλιαρι προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ωστόσο στο τελευταίο ματς έδειξε θετικά σημάδια κόντρα στην Ίντερ (1-0). Από την άλλη, η Πάρμα αγνοεί τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στις 21 τελευταίες αγωνιστικές (12 ήττες)! Παιχνίδι ειδικών συνθηκών, οι γηπεδούχοι μοιάζουν ένα κλικ ανώτεροι τη δεδομένη χρονική στιγμή ώστε να πάρουν τη νίκη. Με σύμμαχο και τον παράγοντα έδρα, θα εμπιστευτώ την Κάλιαρι σε τιμές κοντά στο 2.20-2.30.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι: «2-3 γκολ»
Κάλιαρι-Πάρμα: 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu