Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Τελικός για υπερδιπλασιασμό και... Γερμανίδες που σκοράρουν

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (17/4) με Copa del Rey και Bundesliga από τον Γιάννη Πολιά.

Μία η άλλη για τις προτάσεις του Χρήστου Κατριμουστάκη την Παρασκευή, καθώς η πρόβλεψη για γκολ επιβεβαιώθηκε στο ματς της Έβερτον με την Τότεναμ αλλά όχι και σε εκείνο ανάμεσα σε Λειψία και Χόφενχαϊμ. Και σήμερα με γκολ θα γίνει παιχνίδι, αυτή τη φορά σε Copa del Rey και Bundesliga, για απόδοση άνω του τριπλασιασμού.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα: Για ένατη φορά στην λαμπρή ιστορία τους τίθενται αντιμέτωπες σε τελικό Κυπέλλου οι δύο ομάδες, με τους Καταλανούς να υπερτερούν μέχρι τώρα με 6-2 κατακτήσεις και να ψάχνουν ρεβάνς για την ήττα στο Super Cup τον Ιανουάριο.

Δίχως νίκη στα έξι τελευταία ματς οι Βάσκοι, έχασαν και στον τελικό του... περσινού Copa del Rey από τη Σοσιεδάδ και θέλουν να αποφύγουν ένα ατιμωτικό 0/2 μέσα σε δύο εβδομάδες. Σαφές αουτσάιντερ η ομάδα του Μαρθελίνο, ωστόσο τον τρόπο τον έχει και το είχε αποδείξει και προ τριμήνου. Διπλό και το κίνητρο, μια και νίκη απόψε θα εξασφαλίσει στην Αθλέτικ την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι Καταλανοί από τη μεριά τους είδαν το αήττητο σερί τους στη La Liga να σταματά στο clasico αλλά παραμένουν στο κόλπο του τίτλου, ενώ ζωντανό είναι και το όνειρο του νταμπλ! Στο 1.60 πάντως, δεν παίζεται το διπλό...

Δυσκοίλια επιθετικά η Μπιλμπάο, θα προσπαθήσει να κρατήσει αμυντικά προκειμένου να έχει ελπίδες. Καλές οι πιθανότητες για τα 2-3 γκολ, που εντοπίζεται σε αποδόσεις της τάξης του 2.10.

Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγκάρδη: Μας είχαν πληρώσει οι πρωτευουσιάνοι με το προ δύο εβδομάδων 1-1 με τη Χέρτα και σήμερα θα μπουν ξανά στο ποντάρισμα. Με ντέρμπι για την έξοδο στην Ευρώπη έχουμε να κάνουμε, καθώς οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην 7η θέση με την Γκλάντμπαχ και οι Σουηβοί ακολουθούν στο -1.

Τρία ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Ουνιόν, όμως αποτελέσματα όπως το εκτός έδρας 1-1 με την Μπάγερν δεν μπορεί να θεωρηθεί δα και γκέλα. Στην άμυνα πάντως υπάρχει θέμα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα 5/6 ματς με γκολ εκατέρωθεν τελευταία.

Η δε Στουτγκάρδη το πάλεψε ενάντια στην Ντόρτμουντ αλλά στο τέλος την πάτησε, με αποτέλεσμα να υποστεί την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά από ένα τρίμηνο αλλά να παραμείνει στο κόλπο για την Ευρώπη. Μέτρια αμυντικά στα εκτός έδρας ματς η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, δείχνει πως δύσκολα θα την κρατήσει απαραβίαστη κόντρα σε μία σταθερή επιθετική αντίπαλο.

Η μελέτη «βγάζει» γκολ και στις δύο πλευρές και με το G/G να εντοπίζεται μεταξύ 1.65 και 1.70, θα μπει στο ποντάρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu