Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Επιλογές για όλα τα γούστα

Τρεις επιλογές (με ένα ειδικό) από τα σημερινά ματς τη Ευρωλίγκας ξεχωρίζει η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr.

Συνεχίζουμε μπασκετικά και σήμερα, ξεχωρίζοντας τρεις επιλογές από τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας. Χτες για μια βολή του Λεκαβίτσιους, δεν πέρασαν οι τρεις εκτιμήσεις της στήλης. Σήμερα κάνουμε focus στα ματς Φενέρμπαχτσε-Ούνιξ Καζάν και Άλμπα Βερολίνου-Μπασκόνια.

Φενέρμπαχτσε-Ούνιξ Καζάν: Αμφότερες έχουν το ίδιο ρεκόρ, αλλά δεν βρίσκονται στο ίδιο… mood. Η διαβολοβδομάδα ξεκίνησε κάκιστα για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς, με το βαρύ (όπως ήρθε) 84-70 με επιμέρους σκορ, μάλιστα, 57-35 στο δεύτερο μέρος στο Βερολίνο. Όπως κατώτερη του αναμενομένου, για να μην πούμε απογοητευτική, είναι γενικότερα η εκκίνησή της στη σεζόν. Κρίνοντας τηρουμένων των αναλογιών. Δηλαδή, βάσει του ρόστερ και των δυνατοτήτων της Φενέρ.

Καλή δεν ήταν ούτε στη νικηφόρα πρεμιέρα (61-57) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ούτε απέναντι στον Παναθηναϊκό (91-87), παρότι βρέθηκε κοντά στη νίκη. Η Ούνιξ είναι ήδη καλά σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματά της σε αυτό το τετραήμερο δράσης στην Ευρωλίγκα, έχοντας επικρατήσει 73-70 της Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ήττες από Ζενίτ (69-70) και Μονακό (80-88) δεν αποτέλεσαν και τόσο μεγάλη έκπληξη. Η πρώτη ήταν πιο σκληρή με τον τρόπο που ήρθε, η πρώτη κοστίζει περισσότερο.

Κοντολογίς, η Φενέρμπαχτσε έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Από τις δύο είναι η ομάδα, η οποία θα έχει πολύ μεγαλύτερο θέμα αν δεν την πάρει και συν τοις άλλοις, καλείται να κάνει επιτέλους να κάνει μια πειστική εμφάνιση. Να βγάλει αντίδραση και ίσως έχουμε ένα ξέσπασμα από τους γηπεδούχους. Θα στηρίξουμε τον άσσο με -5.5, ο οποίος πληρώνει 1,85-1,90, καθώς… ξερός δεν αξίζει, αφού δίνει 1.40.

Άλμπα Βερολίνου-Μπασκόνια: Με το… δεξί μπήκαν και οι δύο στη διαβολοβδομάδα, καλύτερα οι γηπεδούχοι με το πολύ εντυπωσιακό 84-70 επί της Φενέρμπαχτσε. Με το οποίο έκανε σεφτέ για φέτος, όπως και οι φιλοξενούμενοι με το 81-79 επί του Παναθηναϊκού στην «Μπουέσα Αρίνα». Η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά των Βάσκων, αλλά με την ψυχολογία που έχουν αποκτήσει οι Γερμανοί μετά το ματς της Τρίτης, έχουν διαφοροποιηθεί κάπως οι ισορροπίες.

Είναι ένα ζευγάρι, το οποίο δίνει υποσχέσεις και όποιος κάτσει να δει την αναμέτρηση, δεν θα κάνει… καταναγκαστικό έργο, όπως ίσχυε για παράδειγμα χτες με το Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις. Υπάρχουν οι προοπτικές να ανοίξει αρκετά και να πάει ψηλά το σκορ. Το όριο για το Over ήταν αρχικά στους 151.5 πόντους, αλλά τώρα έχει ανέβει ο πήχης. Το βρίσκουμε κατά βάση στο 153.5 πόντους και σε αποδόσεις 1,85 -1.90.

Ειδικά: Για να ξεμπλοκάρει η Φενέρμπαχτσε θα χρειαστεί και πάλι μεγάλη βοήθεια από τον Ντε Κολό. Όχι ότι δεν την έχει έως τώρα. Ίσα-ίσα, έχει ξεκινήσει πολύ ζεστά ο Γάλλος άσος, ο οποίος μετά τη μέτρια πρεμιέρα (7 πόντοι, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ), πάτησε το γκάζι, έχοντας 16 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό και 15 (συν 8 ασίστ) απέναντι στην Άλμπα. Κόντρα στο «τριφύλλι» ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, καθώς ο Βέσελι πέτυχε 18, ενώ συνολικά Νέντοβιτς ήταν πρώτος με 20, κάνοντας πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Απέναντι στην Άλμπα ήταν πρώτος σκόρερ των Τούρκων, αλλά του έκλεψαν τη δόξα οι Ντα Σίλβα και Λο, έχοντας 22 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Μάλλον ήρθε η ώρα να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα και το μεγαλύτερό του εμπόδιο θα είναι ο Χεζόνια, ο οποίος δεν δείχνει την ίδια σταθερότητα με τον ηγέτη της Φενέρμπαχτσε. Το εν λόγω ειδικό το βρίσκουμε σε απόδοση 4.00 κατά μέσο όρο. Αν δεδομένα απουσίαζε ο Πολονάρα (ο οποίος δεν έπαιξε την Τρίτη λόγω προσωπικού προβλήματος), θα άξιζε και το νταμπλ-νταμπλ του Βέσελι, ο οποίος κατέβασε 10 ριμπάουντ κόντρα στον Παναθηναϊκό (Πολονάρα παρόντος) και 11 απέναντι στην Άλμπα.

Οι εκτιμήσεις
Φενέρμπαχτσε-Ούνιξ Καζάν 1 (-5,5) 1.85-1.90
Άλμπα Βερολίνου-Μπασκόνια Over 153,5 (1,85 -1.90)
Πρώτος σκόρερ Ντε Κολό 4.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu