Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ποντάρισμα στη ματσάρα της Αγγλίας και όχι μόνο

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr για το Σάββατο.

Η στήλη πάει… τρένο τις τελευταίες ημέρες, καθώς πέρασαν και οι δύο επιλογές της Πέμπτης, οι οποίες αφορούσαν τη Super League και ελπίζουμε να δοθεί συνέχεια σήμερα. Στο «στόχαστρό» μας, το μεγάλο ματς της Αγγλίας ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το Λειψία-Χέρτα.

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι: Σούπερ ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Από τη μια η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία έχει βρει το κουμπί των «Πολιτών» στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα τον τελικό του Champions League. Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Αγγλίας, η οποία βρέθηκε στην pole position στον φετινό μαραθώνιο, ενώ είχε κάνει το διπλό (1-3) στο αντίστοιχο ματς της περασμένης σεζόν.

Οι Λονδρέζοι κυριάρχησαν στο β’ μέρος στο ντέρμπι με την Τότεναμ επικρατώντας 3-0 (μεσοβδόμαδα λύγισε την Άστον Βίλα στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ) και πήγε το ρεκόρ τους στο 4-1-0. Γενικότερα είναι αήττητοι εντός και εκτός των συνόρων από τον περασμένο Μάιο, (2-1 στο «Βίλα Παρκ» από την Άστον Βίλα). Αμφίβολος παραμένει ο τερματοφύλακάς της, Μεντί, ενώ εκτός μάχης είναι ο Μάουντ λόγω ενοχλήσεων, ενώ κανονικά παίζει ο Καντέ.

Την επιστροφή της στις νίκες στο πρωτάθλημα αναζητά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία κόλλησε στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική, ενώ μεσοβδόμαδα σάρωσε 6-0 τη Γουίκομ στο Λιγκ Καπ. Αρκετά τα προβλήματα για τον Καταλανό τεχνικό. Αμφίβολοι οι Στόουνς, Λαπόρτ, Ρόδρι, Γκιντογκάν και Ζιντσένκο. Ακολουθεί η δύσκολη αποστολή με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League και συνεπώς ο 50χρονος τεχνικός πιθανόν να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Η Τσέλσι φιλοξενείται από τη Γιουβέντους την Τετάρτη.

Στα δύο προηγούμενα ραντεβού ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, ο Τούχελ… έδεσε κόμπο τον Γκουαρντιόλα. Η μια φορά ήταν στον τελικό του Champions League και η άλλη σε αδιάφορο παιχνίδι για τους πρωταθλητές. Δείχνει γενικότερα να είναι καλά οι «μπλε» και ξέρουν τι ακριβώς ψάχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ γενικότερα τα πρόσφατά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, έχουν κινηθεί στο τέμπο των Λονδρέζων. Δηλαδή, με χαμηλό ρυθμό και λίγες φάσεις σε γενικές γραμμές. Θα τους στηρίξουμε με κάλυψη, επιλέγοντας 1Χ+Under 3.5, το οποίο πληρώνει κατά 1.90 κατά μέσο όρο.

Λειψία-Χέρτα: Χαμηλές πτήσεις για αμφότερες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Από τη μια οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι θα χρειαστούν τον χρόνο τους ώστε να επανέλθουν ή να πλησιάσουν τα στάνταρ των τελευταίων ετών. Λογικό μέχρι ενός σημείου, καθώς βρίσκεται στη μετα-Νάγκελσμαν εποχή, ενώ είναι αποδυναμωμένη, χάνοντας μεταξύ άλλων Ουπαμεκανό και Ζάμπιτζερ.

Παράλληλα, πρέπει να χωρέσει και δεύτερο… καρπούζι στη μασχάλη, αγωνιζόμενη στο Champions League. Ωστόσο, η εικόνα της είναι απογοητευτική, έχοντας ρεκόρ 3-1-1, Ούτε και η Χέρτα… σκίζει, αλλά τουλάχιστον είναι τίμια. Ξεκίνησε με τρεις ήττες, αλλά τώρα τελευταία έχει ρολάρει, μετρώντας δύο σερί νίκες. Πάνω σε αυτό το πρίσμα, εννοείται ότι ο άσσος σε τιμές τύπου 1.40 δεν αξίζει με τίποτα.

Αναμένεται ένα ματς... χαρά του παιχνιδιού. Η άμυνα της Λειψίας δεν εμπνέει σιγουριά και έχει παραβιαστεί η εστία της σε στα 4/5 των αγώνων της εντός των συνόρων. Μετράει, μάλιστα, δύο τεσσάρες. Από την Μπάγερν (λογικό) και τη Στουτγκάρδη, ενώ στο Champions League δέχθηκε έξι γκολ από τη Σίτι. Με αυτά τα δεδομένα, θα στηρίξουμε το combo Over+G/G, το οποίο πληρώνει κατά μέσο όρο 2.20.

Οι εκτιμήσεις
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι: 1Χ+Under 3.5 (1.90)
Λειψία-Χέρτα: Over+G/G (2.20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu