Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Σπάει το σερί στο Μιλάνο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με αγώνες από το Champions League.

Μία από τις δύο χθεσινές επιλογές του sport-fm.gr επιβεβαιώθηκε, καθώς πέρασε μεν το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν επαληθεύτηκε η πρόβλεψη για νίκη της Μπαρτσελόνα με χαμηλό σκορ επί της Μπενφίκα.

Και σήμερα στα... αστέρια το βλέμμα, εκ νέου με δύο πονταρίσματα για δυάδα άνω του τριπλασιασμού.

Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ: Έχοντας πάρει φόρα από την τριάρα στη Νάπολι, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» με νίκη επί των Ουκρανών.

Οι φιλοξενούμενοι μένουν οριστικά εκτός Ευρώπης με ήττα ή ισοπαλία και πάνε... κομάντο στο Μιλάνο, αν και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους δεν επιτρέπουν πολλά όνειρα.

Χαμηλά ο άσος, αξιόλογες οι αποδόσεις στα γκολ, με το 3/3 των γηπεδούχων και το 3/4 των φιλοξενούμενων με σκοράρισμα εκατέρωθεν να εμπνέουν για goal betting.

Το αμφίτερμα εντοπίζεται σε αποδόσεις της τάξης του 1.78 με 1.85, αγοράζεται με δεδομένο ότι η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανοιχτεί και... βλέπουμε. Άλλωστε με τα 3/3 συνεχόμενα 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί


Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν:
Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς και του 1ου ομίλου, ή “El Cashico” αν θέλετε, ανάμεσα στις δύο... νεόπλουτες. Οι «πολίτες» βρίσκονται στο +1 από τους Παριζιάνους και με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση αλλά και την πρωτιά, με την παρέα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ από την άλλη να χρειάζεται το διπλό προκειμένου να μην μείνει στη 2η θέση.

Η απουσία των Ντε Μπρόινε-Τόρες πληγώνει τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκρίλις. Ο δε Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει... φουλ κομπλέ αποστολή, μέχρι και με Σέρχιο Ράμος!

Με άσο τόσο χαμηλά δεν γίνεται δουλειά, από την άλλη πληρώνει καλά το combo του over 2,5 με γκολ εκατέρωθεν. Στο 1.90-2.00 εντοπίζεται η απόδοση, για ματς που... ξεκινά από το 1-1 είναι αρκετά καλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu