Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Η κακή άμυνα της Λέστερ και η παράδοση των.... Αθηνών

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Premier League και Super League 1.

Ταμείο κατά το ήμισυ με τις χθεσινές επιλογές του sport-fm.gr, καθώς πέρασε το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης, όχι όμως και ο άσος της Νάπολι, στο... τρελό ματς με την Αταλάντα. Και σήμερα δύο οι επιλογές, αυτή τη φορά όμως στα γκολ.

Άστον Βίλα-Λέστερ: δεν έχουν δικαιώσει με τις μέχρις τώρα επιδόσεις τους οι δύο ομάδες, που καταλαμβάνουν την 13η και την 10η θέση αντίστοιχα στη βαθμολογία της Premier League. Η Βίλα ηττήθηκε με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα και εξακολουθεί να είναι... αλλοπρόσαλλη εντός έδρας (3-1-3 φέτος), ενώ οι «αλεπούδες» απέφυγαν την ήττα στο Σαουθάμπτον, ισοφαρίζοντας σε δύο περιπτώσεις τους «αγίους».

Μοιρασμένες οι αποδόσεις, με το ματς να έχει αρκετή ισοπαλία. Πιο αποτελεσματική εκτός έδρας η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, που όμως δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και μετρά πέντε συνεχόμενες εξορμήσεις με γκολ εκατέρωθεν.

Θα κυνηγήσουμε καλή απόδοση και θα στραφούμε σε συνδυαστικό G/G & over 2,5, σε αποδόσεις που κυμαίνονται μεταξύ 2.15 και 2.30.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Αθηναϊκό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη Super League 1, με την Ένωση να ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει ξανά στο -6 από την κορυφή και το «τριφύλλι» το μεγάλο διπλό που αφενός θα του δώσει ώθηση και αφετέρου θα τον ανεβάσει στην πρώτη τετράδα.

Δίχως άσο τα έξι τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ η παράδοση δείχνει και μαζεμένα, σχετικά, σκορ. Ενδεικτικά, στο προαναφερθέν διάστημα, 4/6 ντέρμπι έληξαν με 2-3 γκολ, με τα μισά ματς να έχουν κάτσει στο 1-1.

Πιθανό να δούμε κι απόψε κάπου εκεί το σύνολο τερμάτων, με το μυαλό να πηγαίνει σε σκορ της τάξης του 1-1 ή του 2-1. Απόδοση για τα 2-3 γκολ μεταξύ 1.95 και 2.05.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu