Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Κόντρα στη Μαδρίτη, γκολ σε Μιλάνο και Παρίσι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr, με ματς από το Champions League.

Επιστρέφει η φάση των ομίλων του Champions League, με τα πρώτα οκτώ ματς της 3ης αγωνιστικής να διεξάγονται απόψε και να φέρνουν μπόλικο υλικό για ποντάρισμα...

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ: Τα δύο «βαρύτερα» χαρτιά του 2ου ομίλου κοντράρονται στη Μαδρίτη, με την Ατλέτικο να ευελπιστεί σε επανάληψη του αποτελέσματος που είχε απέναντι στους “reds” το 2020 (1-0). Πάντως είναι σαφές πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πατάει καλύτερα, με τη μέτρια παράδοση του αγγλικού συλλόγου στην Ισπανία (6-5-10) από την άλλη να προβληματίζει. Δεν χαλιούνται και με τον βαθμό της ισοπαλίας οι φιλοξενούμενοι, αξιόλογο το 1Χ μεταξύ 1.65 και 1.75.

Ίντερ-Σέριφ Τιρασπόλ: Στον 4ο όμιλο, η Ίντερ ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο εφετινό Champions League, υποδεχόμενη τους απίθανους Μολδαβούς. Μεγάλο πλήγμα η απώλεια του Αθανασιάδη για τους φιλοξενούμενους, που ίσως να κινδυνεύουν απόψε με την πρώτη τους ήττα μετά από ένα μυθικό 2/2 με Σαχτάρ και Ρεάλ. Προκρίνεται η επιλογή των γκολ και συγκεκριμένα του over 1,5 στο πρώτο μέρος, αναμένοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας να μπουν δυνατά – ψάχνουν άλλωστε ξέσπασμα μετά την τριάρα από τη Λάτσιο. Γύρω στο εξαιρετικό 2.20 η απόδοση για το over 3,5.

Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Δίχως να έχει ούτε έναν βαθμό πηγαίνει στα δύο ματς με την Παρί η Λειψία, που έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση μετά την εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ. Οι δε Γάλλοι, δεν θα έχουν τον Νεϊμάρ και βασίζονται σε Μέσι-Εμπαπέ για τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου. Σαφές φαβορί η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θα το παλέψουν... κι ό,τι γίνει οι «κόκκινοι ταύροι». Επιλογή μας το combo G/G & over 2,5 σε αποδόσεις που κυμαίνονται μεταξύ 1.75 και 1.85.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu