Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Το αήττητο της Ισπανίας και το... πούλμαν του Φερνάντο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιτυχία κατά το ήμισυ στις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr το Σάββατο (13/11), όπου το αμφίτερμα στη Βοσνία επιβεβαιώθηκε, σε αντίθεση με το combo της Ουαλίας. Συνεχίζουμε με προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιλέγοντας δύο ματς.

Ισπανία-Σουηδία: Δεν είπε όχι στο... δωράκι της Γεωργίας η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα των Σκανδιναβών στο Μπατούμι και τους προσπέρασε στη βαθμολογία του 2ου ομίλου, νικώντας στο ΟΑΚΑ την Ελλάδα.

Απόψε, οι Ίβηρες χρειάζονται έστω την ισοπαλία για να περάσουν ως πρώτοι και να πάνε απευθείας στο Κατάρ, με την παράδοση να είναι υπέρ τους. Βλέπετε, η «ρόχα» δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εντός έδρας αγώνα προκριματικών Μουντιάλ!

Πολύ χαμηλά ο άσος, δεν λένε κάτι οι αποδόσεις, αντιθέτως θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ. Σύνολο τερμάτων που έχει εμφανιστεί και στα επτά τελευταία ματς των φιλοξενούμενων! Γύρω στο 2.00-2.05 η εν λόγω επιλογή.

Αν κάποιος θελήσει να κοντράρει την Ισπανία και την καταπληκτική της παράδοση, προτείνεται το Χ2 κοντά στον τριπλασιασμό, αλλά και το πρώτο γκολ Σουηδία, που φτάνει μέχρι και στο 3.30.

Πορτογαλία-Σερβία: Παρότι κόλλησε στην Ιρλανδία, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος διατηρεί το προβάδισμα έναντι των Σέρβων και της αρκεί η ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση στο Κατάρ.

Οι Ίβηρες είναι το φαβορί όμως η απόδοση του άσους κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, συνεπώς αξία δεν υπάρχει.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5-1-0 στα τελευταία τους ματς και δεν είναι χαμένοι από χέρι. Προβλέπεται σφιχτό το ματς, κι εδώ θα κυνηγήσουμε τα γκολ και τα 2-3 γκολ, σε αποδόσεις διπλασιασμού. Αναμένεται... πούλμαν από τον Φερνάντο, το μυαλό πάει σε σκορ τύπου 2-0, 2-1, άντε 1-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu