Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Vamos για ταμείο

Τα σημερινά προγνωστικά του sport-fm.gr για το Euro 2020.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μανώλη Μουσουράκη, που είχε δύο εύστοχες επιλογές την Κυριακή, ελπίζουμε να αντέξουμε στην κούρσα, δίνοντας ανάλογη συνέχεια. Θα ασχοληθούμε με τα δύο από τα τρία ματς της ημέρας στο Euro και συγκεκριμένα με τα Πολωνία-Σλοβακία και Ισπανία-Σουηδία.

Πολωνία-Σλοβακία (19:00): Η παρουσία τους στα φιλικά που προηγήθηκαν του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν μας επιτρέπουν να πούμε ότι κάποια από τις δύο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν ήταν εντυπωσιακή η παρουσία τους, αλλά πρόκειται για κάτι αναμενόμενο μέχρι ενός σημείου, καθώς λογικό είναι να θέλουν να θολώσουν τα νερά οι προπονητές. Παίζει και αυτό το στοιχείο τον ρόλο του. Πάντως, πιο πολύ τα... καμπανάκια χτύπησαν για την Πολωνία που ήρθε 1-1 με τη Ρωσία, αλλά και 2-2 με την Ισλανδία. Μεγαλύτερο πρόβλημα από τα αποτελέσματα ίσως είναι, ωστόσο, η απουσία του Μίλικ που βγήκε νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή.

Είναι μια αναμέτρηση που δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά παρότι η Σλοβακία μπαίνει στο Euro με θετική προδιάθεση λόγω της δεύτερης σερί παρουσία της στα τελικά της διοργάνωσης, σίγουρα η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά της ομάδας του Πάουλο Σόουζα, που είναι τουλάχιστον ένα κλικ ανώτερη. Φυσικά το μεγάλο της «όπλο» είναι ο Λεβαντόφσκι , ο οποίος προέρχεται από ακόμα μια σούπερ χρονιά. Ο φορ της Μπάγερν γνωρίζει ότι πιθανότατα πρόκειται για μια από τις τελευταίες του παραστάσεις στα τελικά διοργάνωσης. Η Πολωνία έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι με ομάδες ίδιου επιπέδου ή σχεδόν ίδιου ξέρει να παίρνει τη νίκη όταν τη χρειάζεται. Το ίδιο έκανε και στην προκριματική φάση, όπου τερμάτισε πρώτη και στο +6 από την Αυστρία. Αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση πρέπει να το πάρει αυτό το ματς.

Με αυτά τα δεδομένα θα τιμήσουμε τη νίκη της Πολωνίας κόντρα στην Σλοβακία, την οποία τη βρίσκουμε κοντά στο 1.80.

Ισπανία-Σουηδία (22:00): Η ώρα της Ισπανίας. Έφτασε η στιγμή να παρουσιαστεί και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο κοινό του Euro, καθώς στο ματς της ημέρας αντιμετωπίζει τη Σουηδία. Τα συναισθήματα για τους Ίβηρες ήταν ανάμεικτα μετά τα δύο φιλικά της προετοιμασίας. Το 4-0 επί της Λιθουανίας έδωσε ώθηση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά είχε προηγηθεί το 0-0 στο crash test με την Πορτογαλία. Εκτός μάχης είναι φυσικά ο Μπουσκέτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά είναι ασυμπτωματικός και γυμνάζεται σπίτι του, ενώ εκτιμάται ότι έχει πιθανότητες να προπονηθεί προσεχώς.

Σε άλλη μοίρα είναι φυσικά η πάντα σοβαρή και υπολογίσιμη Σουηδία, η οποία για να πετύχει κάτι καλό στον όμιλο θα πρέπει ρεαλιστικά να κυνηγήσει τις άλλες δύο ομάδες. Δηλαδή, Πολωνία και Σλοβακία. Οπότε, στη σημερινή αναμέτρηση αναζητά μια υπέρβαση. Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό νέο για τους Σκανδιναβούς που θα πάνε με το σύστημα 4-4-2, το οποίο προτιμάει σταθερά ο Άντερσον. Το πρόσημο από τα φιλικά είναι θετικό, αφού έκανε τρεις νίκες (κόντρα σε Εσθονία, Φινλανδία και Αρμενία) σε ισάριθμα ματς.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν στα προκριματικά της διοργάνωσης, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να επικρατεί 3-0 στον εντός έδρας αγώνα, ενώ στον δεύτερο γύρο η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη (1-1).

Η Ισπανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί και η εκτίμηση είναι ότι θα το επιβεβαιώσει κι ας μην είναι τόσο εντυπωσιακή στα τελευταία ματς. Θα πάμε λοιπόν με τον άσσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και με over 1.5 goal (συνδυαστικά αγγίζει το 2.15) για τη «φούρια ρόχα», καθώς σε αυτές τις αναμετρήσεις πάντα πάει για μια ευρεία νίκη. Βεβαίως και το 2-1 μας κάνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu