Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ταμείο από… ημίχρονο

Σε Ισπανία και Ιταλία… ταξιδεύουμε σήμερα για να βρούμε τα κατάλληλα σημεία.

Τρένο πάει η στοιχηματική στήλη του sportfm.gr αφού χθες πέρασε άλλη μια μεγάλη δυάδα με το 2-3 ΓΚΟΛ στο Νάπολι-Γιουβέντους και την ισοπαλία στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πόρτο. Το ίδιο θα παλέψουμε να κάνουμε και σήμερα, αλλά θα ανεβάσουμε το ρίσκο.

Μια τριάδα θα δώσουμε σήμερα που αν περάσει μας… οκταπλασιάζει τα χρήματα. Το ρίσκο που θα πάρουμε είναι αρκετά μεγάλο, με τις αποδόσεις να είναι άνω του διπλασιασμού και στα 2/3 ματς να ψάχνουμε το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Σπέτσια-Ουντινέζε (16:00): Ξεκίνημα από την αγαπημένη Serie A σε ένα ματς που μας ενδιαφέρει απλά και μόνο για στοιχηματικούς λόγους. Αλλιώς, ούτε στη… φυλακή μποερί να μην το παρακολουθούν αυτό το παιχνίδι. Η Σπέτσια θα έχει μια δύσκολη σεζόν και επιθυμεί τη σωτηρία της, ώστε να βάλει τις βάσεις για του χρόνου που ο βαθμός δυσκολίας θα ανέβει περισσότερο καθώς έχει απαγόρευση μεταγραφών. Κάθε ματς είναι σημαντικό για την ομάδα που έχασε τον καλύτερό της… παίκτη, εννοώντας τον προπονητή της Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Πιο σκληρή σαν ομάδα φέτος, δεν παίζει το ίδιο φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και βάζει σκοπιμότητα. Μία ήττα και μία ισοπαλία στο ξεκίνημα, στη διακοπή υπήρξε χρόνος για να δουλευτεί η ομάδα.

Η Ουντινέζε έχει κάνει από τη μεριά της εξαιρετικό ξεκίνημα με τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς και δείχνει ότι και φέτος θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Εξαιρετικός ο τεχνικός Λούκα Γκότι και… μετρ σε θέματα τακτικής, αναμένεται για ακόμη ένα ματς να παίξει το κλασικό του στιλ ποδοσφαίρου. Μεστές εμφανίσεις, αποτελεσματικότητα και κυνικότητα τα χαρακτηριστικά, βγάζοντας ορισμένες φορές και αυτοματισμούς. Δεν βλέπω μεγάλο ρίσκο ούτε από τους φιλοξενούμενους, με το Χ ημίχρονο να μοιάζει ιδανικό για δύο ομάδες που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν.

Κάντιθ-Σοσιεδάδ (19:30): Ομάδα που στηρίζεται αρκετά στην έδρα της είναι η Κάντιθ, η οποία την περασμένη σεζόν σώθηκε και μάλιστα άνετα. Στον περσινό πρώτο γύρο πήγε με αρκετά αμυντικογενές στιλ, χτυπώντας σε στημένες φάσεις και αντεπίθεση, ενώ στον δεύτερο γύρο άρχισε να παίζει πιο ανοιχτά. Δεν παίρνει ρίσκα, το δείχνουν άλλωστε φέτος και οι 2 ισοπαλίες σε 3 ματς και θα πάει σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα.

Αυτή, φυσικά, και είναι η Σοσιεδάδ που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, αυτοματισμών και να παράγει ευκαιρίες, πνίγοντας τον αντίπαλο με φάσεις και πρέσινγκ. Παρόλα αυτά, το βλέμμα στρέφεται και στην Ευρώπη και οι Βάσκοι δεν θα το πάνε… στα κόκκινα, αλλά θα προσπαθήσουν να κάνουν μια υποτυπώδες συντήρηση δυνάμεων. Θα έχει τον έλεγχο, αλλά θα δυσκολευτεί απέναντι στην αξιόμαχη Κάντιθ. Δεν το αποκλείω να περάσει από την έδρα της, αλλά… ας κάνει υπομονή ένα ημίχρονο αφού το να τελειώσει ισόπαλο το πρώτο 45λεπτο βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.10.

Πορντενόνε-Πάρμα (21:30): Τελευταίο, αλλά εξαιρετικό σημείο και σε πάρα πολύ καλή απόδοση. Η Πάρμα είναι από τις ομάδες που ενισχύθηκαν πάρα πολύ στις μεταγραφές, διαθέτει ποιότητα και εμπειρία και καλείται να επιστρέψει άμεσα στην Serie A, όπου και ανήκει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περνάει από έδρες όπως αυτή της Πορντενόνε. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες και 0-6 τέρματα, δείχνουν αδύναμοι αλλά δεν μπορείς εύκολα να κάνεις πολλές προβλέψεις στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Serie B.

Η Πάρμα διαθέτει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα, εμπειρία και καλύτερους ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει την απαιτούμενη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία το σημερινό ματς για να συμβεί αυτό, με το «διπλό» των «παρμένζι» στην έδρα της χαμηλής δυναμικότητας Πορντενόνε να βρίσκεται στο 2.10.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Κάντιθ-Σοσιεδάδ Χ ημίχρονο (2.10)
Σπέτσια-Ουντινέζε Χ ημίχρονο (2.20)
Πορντενόνε-Πάρμα 2 (2.10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu