Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Διπλό για... σεντόνι, θέαμα στη Γερμανία

Ξεχωρίζουμε από ένα ματς σε Αγγλία και Γερμανία.

Μια αναμέτρηση από Αγγλία και μια από Γερμανία ξεχωρίζουμε στις σημερινές μας εκτιμήσεις, ελπίζοντας να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες, έπειτα από το ταμείο στο οποίο σας έστειλε τις προάλλες ο Μανώλης Μουσουράκης μέσω του sport-fm.gr.

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι: «Τελικός» για το… σεντόνι στο Λονδίνο. Η ανέλπιστα εξαιρετική Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Τσέλσι σε μια «μάχη» η οποία ξεκινάει σχεδόν στα ίσα, αφού αμφότερες έχουν από 55 βαθμούς. Αν προκύψει νίκη, τότε η ομάδα που θα την πάρει θα αποκτήσει προβάδισμα για την τέταρτη θέση και το Champions League, ενώ θα κάνει βήμα για μια θέση στην πεντάδα. Αμφίβολος ο Τιάγκο Σίλβα για τους φιλοξενούμενους, εκτός ο Κόβατσιτς. Ο τιμωρημένος Ντόουσον δεν παίζει από τους γηπεδούχους, ενώ δεν υπολογίζεται ο Λίνγκαρντ και πρόκειται για μια απουσία που αλλάζει αισθητά τα δεδομένα. Δεν παίζουν επίσης Μαζουάκου, Ράις και Αντόνιο.

Αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι, καθώς και οι δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα «σφυριά» είδαν την περασμένη εβδομάδα να τους σπάει το αήττητο σερί η Νιούκαστλ, έχοντας βρεθεί πίσω με 2-0 από το 41’, ενώ από το 36’ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντόουσον. Σε καλό φεγγάρι είναι το τελευταίο διάστημα και η Τσέλσι, παρά το 0-0. Πρόσφατα πήρε πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League επί της Πόρτο, ενώ σφράγισε εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τούχελ την έχει βάλει στο ίσιο δρόμο, την έχει κάνει κυνική ομάδα και τα καλά αποτελέσματα δεν λείπουν, έστω και αν έρχονται με οριακές νίκες. Οι «μπλε» δεν έχουν εύκολο έργο, ξέρουν ότι είναι «τελικός» και εκτιμούμε ότι με την αποτελεσματικότητα που παρουσιάζουν εσχάτως θα τον πάρουν. Έχουν έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί τους, αλλά είναι καλύτεροι και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποδείξουν. Το 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1,8.

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ: «Καυτό» ματς στην «Volkswagen Arena». Η πολύ καλή φέτος και τρίτη της βαθμολογίας, Βόλφσμπουργκ, υποδέχεται την πέμπτη, Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε μια αναμέτρηση που πιθανόν να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Λίγες ώρες αργότερα η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι εξίσου σημαντική για την πρώτη εξάδα. Συνεπώς, η «δίψα» των δύο «μονομάχων» για τη νίκη είναι μεγάλη. Ξέρουν ότι ένα «τρίποντο» μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, αφού η Bundesliga βρίσκεται τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι δύο ομάδες θα εγκαταλείψουν τη φιλοσοφία τους. Είναι ένα ζευγάρι που σκοράρει με συνέπεια κι ως εκ τούτου προσφέρεται για γκολ κι εκτιμούμε ότι θα σκοράρουν αμφότερες, καθώς πρόκειται για κάτι που καταφέρνουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους. Αν και οι «λύκοι» είναι αρκετά πιο αξιόπιστοι στα μετόπισθεν. Το g/g σε συνδυασμό με ένα over 2,5, το οποίο το βρίσκουμε κοντά στο 1,8 είναι μια σοφή επιλογή, που αν ευνοήσουν οι συνθήκες μπορεί να μας πληρώσει δίχως άγχος. Ίσως βοηθήσει στο έργο μας, η απουσία του τιμωρημένου Χούμελς από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Εκτός και πάλι όπως αναμενόταν Βίτσελ και Σμέλτσερ. Ίσως αγωνιστεί ο Ντιλέινι. Άδειο το απουσιολόγιο των γηπεδούχων.

Οι προτάσεις
Γουεστ Χαμ-Τσέλσι 2
Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ: g/g και over 2,5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu