Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Ανοιχτό ματς στο Λέστερ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από την Premier League.

Από δυνατή μέρα προέρχεται η στήλη, καθώς την Τετάρτη (21/4) «βγήκε» τόσο η επιλογή του Λουκά Χατζή για νίκη της Τότεναμ (σε απόδοση μεταξύ του 1,80 και 1,85), όσο και του Γιώργου Πετρίδη για G/G + Over 2,5 (κοντά στο 1,80) στο Μίλαν-Σασουόλο. Ενώ, στο Μπολόνια-Τορίνο είχαμε επιστροφή του πονταρίσματός μας.

Έχει επιλογές το κουπόνι της Πέμπτης (22/4), ωστόσο μία είναι εκείνη που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και προέρχεται από την Premier League.

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ (22:00, 32η αγωνιστική): Το καλύτερο «γιατρικό» για τις δύο κολλητές της ήττες στην Premier League (από Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ) βρήκε την Κυριακή (18/4) η Λέστερ, η οποία επικράτησε 1-0 της Σαουθάμπτον, παίρνοντας -για πρώτη φορά μετά το 1969- την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Ωστόσο, η μηδενική συγκομιδή που είχε προηγηθεί σε επίπεδο πρωταθλήματος την αναγκάζει σε άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στη Λίγκα, καθώς βρίσκεται μεν στην θέση του βαθμολογικού πίνακα με 56 πόντους, αλλά έχει τέσσερις ομάδες να την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής (με 53-55 βαθμούς αλλά και παιχνίδια περισσότερα).

Αντίπαλός της η Γουέστ Μπρομ, η οποία βρίσκεται σε αρκετά καλό «φεγγάρι» προερχόμενη από δύο σερί «τρίποντα» (5-2 την Τσέλσι και 3-0 τη Σαουθάμπτον). Βέβαια, η κατάσταση είναι ακόμα πολύ ζόρικη για το σύνολο του Σαμ Άλαρνταϊς, το οποίο είναι 19ο στη βαθμολογία και στο -9 από τη 17η θέση που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.

Από 4/5 εντός έδρας Over 3,5 γκολ προέρχεται η Λέστερ, η οποία ιστορικά τα βρίσκει «μπαστούνια» όταν υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. Συγκεκριμένα, δεν την έχει κερδίσει στις δέκα πρόσφατες συναντήσεις τους, βλέποντας μάλιστα την εστία της να παραβιάζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, βέβαια, οι «αλεπούδες» επικράτησαν 3-0.

Παραμένουν εκτός οι Μπαρνς και Τζάστιν για τους γηπεδούχους, για τους οποίους είναι αμφίβολος και ο Ρικάρντο Περέιρα που τραυματίστηκε στο ματς του Κυπέλλου. Από την άλλη, το μοναδικό πρόβλημα για τον Άλαρνταϊς ακούει στο όνομα «Ιβάνοβιτς».

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι το Over 2,5 γκολ, το οποίο βρίσκεται σε αποδόσεις του 1,85-1,87. Η Λέστερ προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και με μια ιστορική πρόκριση να της έχει τονώσει το ηθικό. Η Γουέστ Μπρομ φαίνεται να «ξυπνάει» έστω και στο τέλος και χρειάζεται ακόμα πολλούς πόντους, προκειμένου να σωθεί. Δεν βλέπω το πώς δεν θα ανοίξει αυτό το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu