Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Έχουν «ψωμάκι» τα playout!

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (10/4) από τα playout της Super League 1.

Μπορεί η Ουέσκα να είχε διαφορετικά σχέδια από ότι προέβλεψε χθες ο Λουκάς Χατζής, ωστόσο η Λιλ του έκανε το χατίρι και «δραπέτευσε» από την έδρας της Μετζ, για ένα τίμιο 1/2. Σήμερα θα στραφούμε σε δύο αναμετρήσεις για τα playout της Super League 1.

ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός: Από την μια οι γηπεδούχοι είναι «πιο αδιάφορος πεθαίνεις», αφού έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν έχουν κανένα κίνητρο να ρισκάρουν ή να πιεστούν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς που μπορεί να τους φανούν υπερπολύτιμοι στην μάχη που ουσιαστικά με ΟΦΗ και ΑΕΛ για την σωτηρία.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι διπλή ευκαιρία Χ2, που «παίζει» τις τελευταίες ώρες λίγο πάνω από το 1,60. Μπορεί ο Βόλος να απέδειξε φέτος ότι έχει αρκετά καλή ομάδα, ωστόσο η ιδιαιτερότητα του ματς αλλά και οι δύο προηγούμενοι αγώνες των γηπεδούχων στα playout όπου παραχώρησαν ισοπαλίες σε ΟΦΗ και Λαμία, κάνει το σημείο ελκυστικό.

Ατρόμητος-ΑΕΛ: Παιχνίδι που μοιάζει «καρμπόν» με το Βόλος-Παναιτωλικός. Μιλάμε για δύο αντιπάλους με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Για να το θέσουμε καλύτερα η ΑΕΛ ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος των σημαντικών απουσιών (Χαρίσης, Κιβρακίδη) απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να προβεί σε ολοκληρωτική αναμόρφωση.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι το goal/goal στην καθόλου αδιάφορη απόδοση που κυμαίνεται ανάμεσα σε 2,00 και 2,20. Οι γηπεδούχοι έχουν να μείνουν «άσφαιροι» στο Περιστέρι περίπου τρεις μήνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα έξι τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu