Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Ιταλιάνοι για γκολ

Σε πρώτο πλάνο το goal betting στις στοιχηματικές προτάσεις της Δευτέρας από το sport-fm.gr.

Μπορεί στην Τούμπα να μην υπήρξε ούτε ένα γκολ –που να μέτρησε, τουλάχιστον- ωστόσο οι άλλες δύο επιλογές του Γιώργου Τσανάκα επιβεβαιώθηκαν, με το G/G σε Φλωρεντία και Βίγκο να πληρώνει. Και σήμερα τα γκολ σε πρώτο πλάνο, με δύο προτάσεις από τη Serie A.

Τορίνο-Νάπολι: Με οκτώ βαθμούς στα τέσσερα τελευταία ματς, η Τορίνο έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει εκτός αυτής μονάχα στην ισοβαθμία με Κάλιαρι και Μπενεβέντο. Η «γκρανάτα» φιλοξενεί απόψε τους «παρτενοπέι» με στόχο ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως και οι Ναπολιτάνοι έχουν μεγάλο κίνητρο, καθώς με νίκη πιάνουν τη Γιουβέντους στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σπάνια μένει στο μηδέν εντός έδρας η Τορίνο, όμως αμυντικά... μπάζει και έχει απέναντί της μία ομάδα με γκολ 13-8 στα τελευταία πέντε ματς. Σηκώνει G/G ο αγώνας, με την απόδοση να κυμαίνεται από 1.65 μέχρι 1.70.

Λάτσιο-Μίλαν: Κατώτερη των περιστάσεων στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, δέχτηκε πέντε γκολ και έχασε έδαφος για την έξοδο στο Champions League. Βέβαια με δύο ματς λιγότερα και τη διαφορά από την τετράδα στους οκτώ βαθμούς, οι «λατσιάλι» έχουν τα φόντα για ένα δυναμικό comeback.

Αρκεί γι’ αρχή να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μίλαν, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση μετά την χθεσινή πεντάρα της Αταλάντα στην Μπολόνια. Οι «ροσονέρι» χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς στη Ρώμη, καθώς το εντός έδρας 2-1 από τη Σασουόλο την προηγούμενη αγωνιστική έφερε μπελάδες, με ήττα στο «Ολίμπικο» να αγχώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Από 6/8 ματς με γκολ εκατέρωθεν οι μεν, από 5/5 οι δε, προκρίνεται το G/G που εντοπίζεται σε αποδόσεις μεταξύ του 1.58 και του 1.65. Σε δυάδα με τα γκολ στο Τορίνο, πηγαίνουμε για 2.60 με 2.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu