Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Το μυαλό που είναι... στη Γάνδη και η σοβαρή Ίντερ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Super League 1 και Serie A.

Φουλ πρόγραμμα σήμερα Κυριακή στο στοιχηματικό κουπόνι, με δύο επιλογές από τα βραδινά ματς. Χθες σημειώθηκε 0/2, με τον άσο της Ουνιόν να χάνεται στο 90’ και τη Χετάφε να έχει ακυρωθέν γκολ...

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Η μεγάλη νίκη επί της Γάνδης έχει αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο είναι σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη στο μυαλό τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης και έχουν θέσει σε δεύτερη μοίρα την πρεμιέρα των playoffs.

Ακόμα κι έτσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το φαβορί για θετικό αποτέλεσμα, αν και ο άσος συναντάται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν είναι άξιος ασχολίας.

Με δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη με όσο λιγότερη προσπάθεια γίνεται, ενώ και ο ΠΑΣ δύσκολα θα ανοιχτεί. Ευκαιρία το under 2,5 σε αποδόσεις μεταξύ 1.90 και 1.95.

Τορίνο-Ίντερ: Επικίνδυνη έξοδος για τους πρωταθλητές Ιταλίας, που θέλουν να βρεθούν ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο, Μίλαν. Έξι αγωνιστικές έχουν κλείσει δίχως «τρίποντο» οι γηπεδούχοι, που όπως και να ‘χει διατηρούνται σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα.

Από την άλλη, οι «νερατζούρι» προέρχονται από διπλό δίχως αντίκρισμα στο “Anfield”, ενώ νωρίτερα είχαν διαλύσει με 5-0 τη Σαλεριντάνα. Σε γενικές γραμμές δηλαδή, δεν είναι και... στα κάτω τους!

Οριακά αποδεκτή η νίκη των Μιλανέζων στο 1.80, θα το τιμήσουμε περιμένοντας την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι σοβαρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu