Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Μάχες» σε όλη την Ευρώπη στο Γιουρόπα Λιγκ

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με 43 (!) αναμετρήσεις για τους επαναληπτικούς του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά είναι η αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθ) με την Χόνβετ (Ουγ) για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ(20:00). Στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία η Χόνβετ με μια μεστή εμφάνιση επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της. Μάλιστα αν δεν δεχόταν το γκολ στις καθυστερήσεις, θα βρισκόταν από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας «αγκαλιά» με την πρόκριση. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά) μετράει δέκα Over, με 8/11 G/G.

Από την άλλη οι Λιθουανοί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, καθώς χρειάζονται μια «καθαρή» νίκη με 2-0. Η εικόνα τους στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν τόσο κακή για να δικαιολογείται το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει την υπέρβασή της και να βελτιώσει άμεσα την αμυντική της λειτουργεία. Μετρά έξι Over στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Θεωρούμε πως η Ζαλγκίρις θα «κυνηγήσει» τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Άλλωστε, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς έδειξε καλά στοιχεία στον δημιουργικό τομέα. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.25.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα και κάνουμε στάση στην Βόρειο Μακεδονία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Σκούπι με την Πιούνικ. Την προηγούμενη εβδομάδα στην Αρμενία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, σε ένα παιχνίδι πάντως που η Σκούπι έδειξε τάσεις «αυτοκαταστροφής». Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (1-0 4’) κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, ενώ στο 60’ πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, (1-3). Παρόλα αυτά, στα τελευταία δέκα λεπτά η Πιούνικ ισοφάρισε και έμεινε «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Σκούπι, ενδεικτικό το γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο καινούργιο γήπεδο των Σκοπίων. Αμφίβολοι δίνονται οι Αζίζι και Ισένι.

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο, η Σκούπι ήταν εμφανώς καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και άξιζε το τρίποντο. Μπροστά στο κοινό της έχει τον πρώτο λόγο, για αυτό και επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.25.

Για εσένα που σε ενδιαφέρει το online καζίνο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu