Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Η ρεβάνς και το φαβορί για combo

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας με αγώνες από το Champions League.

Μόνο... κολακευμένη δεν ήταν τελικά η Λειψία, που έκανε πάρτι στο Ντόρτμουντ, με το αμφίτερμα στη Νίκαια αντιθέτως να βγαίνει ακριβώς όπως είχε προβλεφθεί – με σκορ 1-1.

Σειρά παίρνει απόψε το Champions League, με μία επιλογή από κάθε αναμέτρηση των προημιτελικών.

Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης: «Ριμέικ» των περσινών ημιτελικών, όταν οι Λονδρέζοι είχαν πάρει την πρόκριση με μία νίκη και μια ισοπαλία. Φέτος δεν έχουν αλλάξει δραματικά οι δύο ομάδες, αν και είναι σαφές πως οι Μαδριλένοι ψάχνουν τη ρεβάνς.

Ακόμη κι αν δεν έχουν θέλξει με την παρουσία τους φέτος, οι Ισπανοί έχουν φανέλα και το κατάλαβε από πρώτο χέρι η Παρί Σεν Ζερμέν στους «16».

Οι μπουκ είχαν χρίσει μεγάλο φαβορί για τη νίκη τους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά φαίνεται πως σιγά σιγά καταλαβαίνουν το λάθος τους, με τον άσο να ανεβαίνει. Ακόμη κι έτσι προλαβαίνουμε το Χ2 γύρω στο 1.70 με 1.75. Έστω μια ισοπαλία την έχει η Ρεάλ...

Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου: Ζευγάρι με πολύ πιο ξεκάθαρο φαβορί, αν και οι Ισπανοί έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν στο καλύτερο μετά την επική πρόκριση εις βάρος της Γιουβέντους στον προηγούμενο γύρο.

Δεν παύει φυσικά να είναι φαβορί η rekordmeister, που μάλιστα είναι αήττητη σε εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη εδώ και 22 αγώνες!

Ματς που δεν χρήζει τεράστιας ανάλυσης, περιμένω πιο μυαλωμένο τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά το παραλίγο κάζο στο Ζάλτσμπουργκ στους «16» - ακόμα κι αν η πρόκριση δεν γινόταν να χαθεί στο δεύτερο ματς.

Θα συνδυάσουμε το διπλό με το over 1,5 για να ενισχύσουμε την απόδοση, που φτάνει περίπου το 1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu