Stoiximan Super League

Συνεχίζει να… βλέπει Ολυμπιακό ο Κεσερού

Ο Κλαούντιου Κεσερού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπογράψει στην Μπαστιά και προσπάθησε να βάλει ξανά στο… παιχνίδι τον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί εδώ και εβδομάδες για τον Ολυμπιακό είναι ο Κλαούντιου Κεσερού. Ο Ρουμάνος επιθετικός έκανε μία πολύ καλή σεζόν με την Ανζέ και μπήκε στο «μάτι» των «ερυθρόλευκων» αλλά και της Μπαστιά για την οποία οι Γάλλοι έγραφαν ότι έχει υπογράψει τον παίκτη.

Ο ίδιος ο Κεσερού όμως, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε την κατάσταση, λέγοντας: «Δεν έχω υπογράψει τίποτα. Υπάρχει μία προσέγγιση με την Μπαστιά, αλλά τίποτα δεν έχει υπογραφεί. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις, αλλά η Μπαστιά είναι μία από τις προτεραιότητές μου. Ευτυχώς, έχω κι άλλες προσφορές να σκεφτώ. Υπάρχουν προτάσεις και από το εξωτερικό: από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ρουμάνος.

Όπως και να έχει, είναι βέβαιο ότι η Μπαστιά έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κεσερού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά για τον παίκτη, δεν θα έχει πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x