F1

Τα 30.000 εισιτήρια για το Σότσι και 50.000 στο Πορτιμάο ανησυχούν τις ομάδες της Formula 1

Επιστροφή των θεατών στα grand prix της Formula 1 αρχής γενομένης από το Σότσι της Ρωσίας στις 25-27 Σεπτεμβρίου, ενώ, στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας περίπου 50.000 εισιτήρια πρόκειται να πωληθούν.

Προσπάθεια για να υπάρξει μια επιστροφή στην κανονικότητα θα επιχειρήσουν οι διοργανωτές των grand prix στη Ρωσία και Πορτογαλία με 30.000 και 50.000 εισιτήρια αντίστοιχα να υπολογίζεται πως θα πωληθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό, βέβαια, φαίνεται να προκαλεί ανησυχία στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει ο Πάουλο Πινέιρο, επικεφαλής της πίστας του Πορτιμάο «το ότι θα υπάρχουν θεατές δεν σημαίνει πως θα επιτρέπονται τα πάντα. Κατά την αγορά του εισιτηρίου, αυτό αποστέλλεται στην οικία που δηλώνεται, μαζί με μια λίστα κανονισμών που πρέπει να τηρούνται. Η μάσκα θα αφαιρείται μόνο για φαγητό ή για ποτό και αυτοί που θα θέλουν να πάνε στην τουαλέτα θα το κάνουν αφού πρώτα συνεννοηθούν με τους υπευθύνους για να μην υπάρχει συνωστισμός. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν».

Με αυτή τη δήλωση προσπάθησε ο επικεφαλής της πίστας της Πορτογαλίας να βάλει τέλος στις ανησυχίες των ομάδων καθώς όπως τόνισε οι 50.000 θεατές είναι σχεδόν το μισό της χωρητικότητας και δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα όσο τηρούνται οι κανόνες. Μάλιστα, 5.000 αστυνομικοί θα υπάρχουν εκείνο το σαββατοκύριακο για να ελέγχουν την τήρηση των μέτρων.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x