Stoiximan Super League

Τα βρήκε και με Κλέιτον!

Θετικά εξελίσσονται οι «υποχρεώσεις» του Παναθηναϊκού. Την Τρίτη ήταν η σειρά του Σίλβα Κλέιτον να συμφωνήσει στο διακανονισμό που του πρότεινε το τριφύλλι για τις οφειλές προς το πρόσωπό του.

Το μπαράζ επαφών του Παναθηναϊκού για να «νοικοκυρέψει» τα οικονομικά του συνεχίζεται και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Αφού λοιπόν βρέθηκε λύση με τον Σέμα Βελάσκες, την Τρίτη ήταν η σειρά του Σίλβα Κλέιτον!

Στο τριφύλλι χρωστούν ακόμα χρήματα στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από το 4ετές πέρασμά του στην ομάδα και παρά το γεγονός πως έχει αποχωρήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Ο παίκτης, λοιπόν, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε συνάντηση με ανθρώπους των «πρασίνων» και οι δύο πλευρές τα βρήκαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Κλέιτον συμφώνησε να αποπληρωθεί σε αρκετά μεγάλο διάστημα, δείγμα της καλής θέλησης που έδειξε να βοηθήσει ακόμα μια φορά τον σύλλογο και όπως είναι λογικό από την πλευρά του Παναθηναϊκού έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από αυτή τη συμπεριφορά.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Κλέιταν τα είπε για λίγο με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα. Με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας άλλωστε, υπήρξαν συμπαίκτες στην ΑΕΛ στο παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x