sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα τρία αρνητικά ρεκόρ του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές

Ιστορία από την… ανάποδη έγραψε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Με τρεις αρνητικές επιδόσεις για την ιστορία του φέτος, αλλά και γενικότερα, συνδυάστηκε η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές το βράδυ της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έπαθαν καθίζηση μετά το εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο όπου προηγήθηκαν 26-11, κατάφεραν στο δεύτερο να πετύχουν βαρομετρικό χαμηλό και στις δύο πλευρές του παρκέ. Συγκεκριμένα, οι 32 πόντοι που δέχθηκαν, είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή αντιπάλου για φέτος σε μία περίοδο, μετά τους 29 που τους είχε βάλει η ίδια ομάδα στο παιχνίδι του ΣΕΦ στον πρώτο γύρο. Σε αυτό το πρώτο δεκάλεπτο, οι πειραιώτες ήταν πίσω στο σκορ με 29-26.

Παράλληλα, αρνητική επιθετική επίδοση σε ένα δεκάλεπτο για την φετινή σεζόν, είναι και οι 8 πόντοι που πέτυχαν. Μικρότερη συγκομιδή είχαν μόνο στο ματς της πρεμιέρας με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, όπου στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχαν 9. Η χθεσινή τρίτη περίοδος με τους επίσης 9 πόντους, αποτελεί ισοφάριση αρνητικής επίδοσης για φέτος. Όπως χειρότερη φετινή, είναι και η συγκομιδή των 27 πόντων σε 30 λεπτά, μόλις έναν παραπάνω δηλαδή από τους 26 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Τέλος, στην Πόλη ο Ολυμπιακός κατέγραψε ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στην διοργάνωση. Πιο είναι αυτό; Να πετύχει σε δύο δεκάλεπτα μονοψήφιο αριθμό πόντων, με 8 στο δεύτερο δεκάλεπτο και 9 στο τρίτο. Ουδέποτε, ακόμα και στην περίοδο που ήταν εξαιρετικά αδύναμος αγωνιστικά δεν είχε παρουσιάσει τέτοια θλιβερή επιθετικά εικόνα.

Διαβάστε ακόμα:

Σαν… παλάτι χτισμένο σε άμμο

Βαθμολογία: Χάνει επαφή με την οκτάδα ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x