Κύπελλο Ελλάδας

«Τελικός» για ΠΑΟΚ

Μετά τη χαμένη πρόκριση επί της Γκινγκάμπ στο Europa League ο ΠΑΟΚ καλείται να επικρατήσει σήμερα στην έδρα της Κέρκυρας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο πρώτος τελικός του ΠΑΟΚ όσον αφορά τις φετινές του υποχρεώσεις ήταν απέναντι στην Γκινγκάμπ για το Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς, αν και πάλεψαν, δεν κατάφεραν να νικήσουν τους Γάλλους και τώρα καλούνται να επικρατήσουν μέσα στην έδρα της Κέρκυρας για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, OTE sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το θέμα είναι πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται, εκτός από τη δική του νίκη κόντρα στους Φαίακες, ένα βολικό αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στη βαθμολογία προηγείται ο ΠΑΣ με τέσσερις βαθμούς, ακολουθεί η Κέρκυρα κι ο Απόλλων με τρεις κι ο ΠΑΟΚ είναι τελευταίος με έναν βαθμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα και Ρατς. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κάτσε, Μαντούρο (ή Τζανδάρη) και Γκολάσα. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Σαλπιγγίδης, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Κουλούρης και Παπαγιαννόπουλος.

Προϊστορία

Πέντε φορές έχει παίξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Κέρκυρας και όλες είναι για το πρωτάθλημα, με τον «ασπρόμαυρο» απολογισμό να είναι δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα τον Δεκέμβριο του 2010.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

27/10/12 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0
25/03/12 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4
19/12/10 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 2-1
04/03/07 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0
23/01/05 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-1

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ (17:15, OTE sport 2 - ΕΑΚ Κέρκυρας): Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας). Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Ποντίκης (Πρέβεζας).

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Καλ. (17:15, OTE sport 4 - Εθν. Στ. Ιωαννίνων): Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Χουλιάρας (Αιτ/νίας).

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα (Διαφορά τερμάτων) Βαθμοί

1. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (2-1) 4
2. ΚΕΡΚΥΡΑ (3-1) 3
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (1-3) 3
4. ΠΑΟΚ (1-2) 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x