Super League 2

Θέλει τον Αλμέιδα και το δείχνει

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να φέρει στην ΑΕΚ τον Αλμέιδα είναι διατεθειμένος να βάλει ο Δ. Μελισσανίδης, καθώς έγινε πρόταση στον Πορτογάλο, σύμφωνα με τη «SportDay». Περισσότερα θέλει ο παίκτης.

Τα… σκάει για Αλμέιδα η ΑΕΚ. Μεγάλη προσπάθεια για να τον κάνουν δικό τους (από το καλοκαίρι και μετά) καταβάλουν οι «κιτρινόμαυροι». Σε συζητήσεις με την πλευρά του 31χρονου ποδοσφαιριστή βρίσκεται η ελληνική ομάδα, που του προσφέρει 800.000 ετησίως για συμβόλαιο που θα… τρέχει μετά τον Ιούνιο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Τσεζένα.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος θέλει περισσότερα, όπως αναφέρεται στη «SportDay». Πάντως, στην ΑΕΚ δεν τα παρατάνε και παραμένουν σε επαφή με τον μάνατζερ του και ίσως στην επόμενη «κρούση», που θα γίνει να φθάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Βεβαίως, δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται από πλευράς ΑΕΚ και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενόψει… Super League, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι το πιο «hot» στη λίστα του. Είναι πιθανόν κάποιος από αυτούς που «τσεκάρονται» να έρθει και μέσα στον Ιανουάριο στην ομάδα.

Ο Αλμέιδα δεν δείχνει διάθεση να παραμένει στην ιταλική ομάδα, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει σύλλογοι από την Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x