F1

Τοντ: «Παλεύει ο Σουμάχερ, ελπίζω σύντομα να τον δει και ο κόσμος»

Την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ και τον αγώνα που δίνει για να συνέλθει πλήρως ανέλυσε με δηλώσεις του ο Ζαν Τοντ, πρόεδρος της FIA.

Την ελπίδα πως σύντομα ο κόσμος θα μπορέσει να ξαναδεί τον Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε σε σχόλιό του σε ξένα Μέσα ο Ζαν Τοντ, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τον θρυλικό πιλότο, έπειτα από την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε πριν επτά χρόνια.

Ο πρώην πιλότος της Ferrari παλεύει για να επανέλθει, αφού βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και ο Ζαν Τοντ επεσήμανε πως ο ίδιος και η οικογένειά του καταβάλλουν προσπάθειες για να ανακάμψει πλήρως.

«Είδα το Μίκαελ πριν μια εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος σύντομα θα μπορέσει να τον δει. Γι’ αυτό άλλωστε εργάζονται η οικογένειά του και ο ίδιος», δήλωσε ο πρόεδρος της FIA που μαζί με τον Σουμάχερ είχαν γράψει ιστορία με την «Σκουντερία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός πιλότος και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari υπεβλήθη σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, μετά το ατύχημα του στις Άλπεις το 2013, ενώ, χρειάστηκαν περισσότερες από 250 ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο και αρκετοί μήνες σε κέντρα αποκατάστασης.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x