Μοτοσικλέτα

Υπεροχή…Unisex με το νέο Kymco MXU 1.70

Αποτελούν μόδα αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούν σε μέγιστο βαθμό.

Τα ελληνικά νησιά κατακλύζονται από τις λεγόμενες «γουρούνες», τα τετράτροχα που αποδεικνύονται εύκολα στην οδήγηση για αρχάριους αλλά και μέσο διασκέδασης ή δραστηριοτήτων για τους έμπειρους. Παράλληλα, είναι Unisex, δηλαδή προσφέρεται για άνδρες και γυναίκες.

Το νέο entry level όχημα παντός εδάφους της πρώτης εταιρείας στο χώρο, είναι ένα ATV για όλα και για όλους, από μια απλή βόλτα μέχρι σκληρή επαγγελματική χρήση. Με τεράστιες σχάρες μπροστά, ενώ οι πίσω αντέχουν μεγάλα βάρη, ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του νέου MXU 1.70 GREEN LINE υπόσχεται ότι θα τα καταφέρει με χαρακτηριστική ευκολία σε οτιδήποτε κι αν του ζητηθεί.

Κάτω από την έκδοση με την ονομασία «GREEN LINE», o μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας του έχει ρυθμιστεί κατάλληλα προκειμένου να αποδίδει τη ροπή του σε χαμηλότερες στροφές. Αποτέλεσμα αυτού, η άνευ κραδασμών λειτουργία, η αύξηση της αξιοπιστίας και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων και σχάρες εμπρός-πίσω, που διευκολύνουν την καθημερινή, ιδιωτική ή και επαγγελματική, μετακίνηση και χρήση.

Σημαντικότατο είναι το γεγονός πως μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, καίριο στοιχείο επιλογής από ένα μεγάλο κοινό που το σκέφτεται να κυκλοφορήσει με μηχανοκίνητο δίκυκλο. Το MXU 1.70 GREEN LINE είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μαύρο, Πράσινο), με τιμή 3.245 ευρώ (πλέον το ενδεικτικό τέλος ταξινόμησης 64,29 ευρώ). Kαλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες!

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x