Ελλάδα

Υπολογίζει Λοντίγκιν ο Σάντος

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τα προσεχή ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας συμπεριλαμβάνεται ο Γιούρι Λοντίγκιν, την πορεία του οποίου παρακολουθεί ο Φερνάντο Σάντος.

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πως ο Γιούρι Λοντίγκιν συμπεριλαμβάνεται στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Λιχτενστάιν και Λετονία έστειλε η ΕΠΟ.

Με αυτό τον τρόπο ο Φερνάντο Σάντος θέλει να δείξει στον 23χρονο τερματοφύλακα πως βρίσκεται στα πλάνα του και παρακολουθεί την πορεία που έχει στη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία του νεαρού γκολκίπερ είναι να αγωνιστεί με τα «γαλανόλευκα», όμως η κίνησή του να στείλει έγγραφο στη FIFA, με το οποίο αναφέρει πως επιλέγει την ρωσική υπηκοότητα έγινε καθαρά για να υπολογίζεται ως γηγενής στην ομάδα του και όχι για την εθνική Ρωσίας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μπαράζ επαφών, ώστε ο παίκτης να μην έχει πρόβλημα με την Ζενίτ, και να μπορέσει να παίξει και στην Εθνική.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Λοντίγκιν είναι στην προεπιλογή δεν σημαίνει πως θα είναι στο τελικό ρόστερ, το οποίο θα ανακοινώσει αύριο σε συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x