F1

Χάμιλτον: «Δεν είχα την απαιτούμενη πρόσφυση στον τελευταίο γύρο, θα παλέψουμε αύριο»

Δηλώσεις μετά την τρίτη θέση που πήρε στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης, έκανε ο Λιούις Χάμιλτον.

Τα συναισθήματά του μετά την τρίτη θέση που πήρε στις κατατακτήριες του Grand Prix της Σιγκαπούρης, αποκάλυψε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο πιλότος της Mercedes δήλωσε απογοητευμένος που έχασε για τόσο λίγο την pole position αλλά και ευγνώμων που θα ξεκινήσει τον αυριανό (2/10) αγώνα από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, προσθέτοντας πως δεν είχε την απαιτούμενη πρόσφυση στον τελευταίο γύρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρετανού πιλότου:

«Πίεζα πολύ, ήμουν πάρα πολύ κοντά. Οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ γρήγοροι, αλλά σκέφτηκα πως ίσως με τον τέλειο γύρο θα τα καταφέρω. Ήταν πολύ δύσκολο να μάχομαι για την πρώτη θέση. Δεν είχα την απαιτούμενη πρόσφυση στον τελευταίο γύρο. Αλλά όπως και να έχει, είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και ευγνώμων στην ομάδα που συνεχίζει να πιέζει, κρατάμε κάτω το κεφάλι κι ελπίζουμε αύριο να είναι μια καλύτερη ημέρα».

«Δεν ξέραμε πόσο κοντά θα είμαστε στην κορυφή. Ξέραμε πως θα είμαστε πιο δυνατοί απ’ ότι στη Μόντσα αλλά δεν ξέραμε πόσο ακριβώς. Αλλά το να χάνω για τόσο λίγο την pole position… είναι εντάξει. Θα παλέψουμε αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x