F1

Χάμιλτον: «Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ»

Φέτος ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει ακόμη κερδίσει σε κάποιο Grand Prix, γεγονός όμως που δεν αγχώνει τον Βρετανό.

Από το 2007, ο Λιούις Χάμιλτον κατακτά έστω ένα Grand Prix κάθε σεζόν, ωστόσο ο Βρετανός διανύει μια δύσκολη χρονιά με την Mercedes και για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει μια νίκη. Ο Χάμιλτον σχολίασε την φετινή του απόδοση και καθησύχασε τους φίλους της Mercedes λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

«Δεν επικεντρώνομαι στο να διατηρήσω το ρεκόρ, αλλά εννοείται πως θέλω να πάρω αυτή την νίκη φέτος. Το ρεκόρ, όμως, δεν είναι σημαντικό για μένα, απλώς επειδή δεν με ενδιαφέρουν γενικά. Είμαι ευγνώμων που κάθε χρόνο, από το 2007, είχα την ευκαιρία να κερδίσω έστω ένα Grand Prix. Ειλικρινά πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία μας φέτος, υπάρχουν ακόμη αγώνες. Και σίγουρα είναι μεγάλος στόχος της ομάδας να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε ο επτά φορές πρωταθλητής.

«Δεν μπορώ να ξέρω πότε το αυτοκίνητο θα είναι σε καλή κατάσταση. Ξαφνιάστηκα όταν μπήκα στο μονοθέσιοστην Μόντσα, το ένιωθα πολύ καλύτερο απ’ ό,τι στο Βέλγιο, που ήταν τελείως διαφορετικό από τον αγώνα στην Ουγγαρία. Αλλά ελπίζω ότι συνήθως θα είναι όπως στην Βουδαπέστη και στο Ζάντβορτ για τους υπόλοιπους αγώνες», ανέφερε για το μονοθέσιο του.

Επιμέλεια: Αγγελική Καβαρνού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x