F1

Χάμιλτον: «Φυσιολογική η σχέση μας με τον Φερστάπεν, δεν υπάρχουν φίλοι στην πίστα»

Για πρώτη φορά μετά την απώλεια του περσινού τίτλου στη Formula 1, μίλησε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον.

Για πρώτη φορά μετά την απώλεια του περσινού τίτλου της Formula 1 από τον Μαξ Φερστάπεν, μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον, στο περιθώριο των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης των μονοθεσίων που διεξάγονται στο Μπαχρέιν.

Ο Βρετανός αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή, στις αψιμαχίες που είχαν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, αλλά και για την αποχή του από τα social media.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάμιλτον:

«Όταν συναντιόμαστε με τον Μαξ στο πάντοκ όλα είναι φυσιολογικά. Είμαστε δύο διαφορετικοί οδηγοί που έχουν πολλά κοινά, από την άποψη του πόσο πολύ αγαπάμε αυτό που κάνουμε, την οδήγηση», τόνισε αρχικά ο Βρετανός, ο οποίος συνέχισε μίλησε για τις αψιμαχίες που είχε με τον Φερστάπεν και την πολυσυζητημένη μεταξύ τους σύγκρουση στο περσινό Grand Prix του Σίλβερστοουν.



«Αν είχα καθίσει να διαβάσω όλα τα σχόλια (στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) μετά το Σίλβερστοουν, όλη τη ρατσιστική λεκτική βία, θα κατέβαινα ξαφνικά σε ένα πολύ αρνητικό μέρος. Οπότε δεν επιτρέπω σε αυτό το άστατο μέσο να ορίζει τη ζωή μου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι ο τρόπος που τα μέσα ενημέρωσης φουσκώνουν μια έντονη κατάσταση, αυτός εκτός από όλα τα άλλα δημιουργεί και μια αφήγηση για τους θεατές».

«Από την άλλη πλευρά, είμαστε αμείλικτοι. Είναι και εκείνος, είμαι και εγώ. Αυτό πρέπει να είσαι, φαντάζομαι, στον τρόπο που δουλεύεις - αλλά και με λίγη συμπόνια. Είμαστε μαχητές εκεί έξω, δεν υπάρχουν φίλοι στην πίστα, όπως δεν υπάρχουν φίλοι και στους αγώνες σκι, για παράδειγμα. Αυτό είναι κάτι δεδομένο. Ορισμένες φορές κάνουμε τα πράγματα σωστά, και ορισμένες άλλες λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμένουμε άνθρωποι όταν βγαίνουμε από τα αυτοκίνητο και να διατηρούμε αυτό το σεβασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x