F1

Χάμιλτον: «Κρατήστε τις αποστάσεις, μείνετε σπίτι»

Ανάγκη για κοινωνική αποστασιοποίηση τόνισε ο Λιούις Χάμιλτον ενόψει του Grand Prix της Βρετανίας που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές σαββατοκύριακο.

Η προσπάθεια του κοινού να ρίξει έστω και από μακριά μια ματιά στα μονοθέσια ή ακόμη και να ακούσει τον ήχο της μηχανής, είναι κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη διασπορά του ιού και ο Λιούις Χάμιλτον επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως το να μείνει σπίτι ο κόσμος είναι απαραίτητη συνθήκη.

«Δεν είναι δουλειά μου να επεμβαίνω στους κανονισμούς και να λέω στους ανθρώπους τι να κάνουν. Αυτό που βλέπω στην τηλεόραση με τον κόσμο να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, αλλά αυτός ο ιός είναι αληθινός.

Επομένως, προσπαθώ να ενθαρρύνω τον κόσμο τονίζοντάς του πως πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις και να παραμείνουν στο σπίτι.
Και εμείς που παρευρισκόμαστε στο γεγονός προσπαθούμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κρατάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας ενώ κάνουμε απλά τη δουλειά μας. Μπορώ να καταλάβω πως οι θεατές θέλουν να δουν έστω από μακριά, να ακούσουν τον ήχο των αυτοκινήτων ή να ρίξουν μια κλεφτή ματιά σε αυτά
», τόνισε ο πρωταθλητής με τη Μερσέντες Λιούις Χάμιλτον ενόψει του προσεχούς grand prix στις περιοχές της Βρετανίας.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x