Κύπελλο Ελλάδας

Χασομέρησ-ε ο Ατρόμητος!

Μια στιγμή αδράνειας μπορεί ν’ αποδειχθεί μοιραία για τον Ατρόμητο. Ένα γκολ του Χασομέρη στο 88’ έδωσε πολύτιμη ισοπαλία στον Πανθρακικό (1-1) κι απειλεί ν’ αφήσει εκτός Κυπέλλου τους Περιστεριώτες!

Ανήμπορος να προστατεύσει υπέρ του αποτέλεσμα αποδείχθηκε ξανά ο Ατρόμητος!

Λίγες μέρες μετά την γκέλα με τον Εργοτέλη, οι Περιστεριώτες απέτυχαν ξανά να κρατήσουν νίκη (αυτή τη φορά με τον Πανθρακικό) και κινδυνεύουν σοβαρά να το πληρώσουν με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας (1-1).

Οι παίκτες του Σα Πίντο ήλεγξαν εξαρχής το παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες (όπως το δοκάρι σε λάθος γύρισμα του Εμπόου) για να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα. Ακόμα κι όταν το πήραν όμως -με ωραίο σόλο και πλασέ του Τάτου στο 78’- δεν κατάφεραν να το κρατήσουν.

Διότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου -μη έχοντας πλέον να χάσει τίποτα- βγήκε μπροστά. Εκμεταλλεύτηκε την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων. Και μ’ ένα πλασέ του Χασομέρη στο 88’ (έπειτα από όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Μπαϊκαρά) απειλεί σοβαρά πλέον να τους κλέψει την πρόκριση.

Και πώς να μην είναι έτσι, απ’ τη στιγμή που την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον αδύναμο και αδιάφορο Ηρακλή Ψαχνών, την ώρα που οι Περιστεριώτες θ' αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ.

Κάτι που σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη νίκη του Πανθρακικού με ένα γκολ περισσότερο απ' αυτά που θα βάλει (αν βάλει) ο ίδιος στο ΟΑΚΑ, ο Ατρόμητος θα πρέπει να κάνει διπλό επί της ισχυρής «Ένωσης» (που θα βολεύεται και με ισοπαλία) για να περάσει εκείνος στην επόμενη φάση.

Σε περίπτωση, δε, που μείνει ισόπαλος με την ΑΕΚ και οι Θρακιώτες νικήσουν σκοράροντας ένα γκολ περισσότερο απ' αυτά που θα βάλει ο ίδιος την τελευταία αγωνιστική, ο Ατρόμητος θα παίξει μπαράζ μαζί τους.


Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

ΑΕΚ 4 (3-0)
Ατρόμητος 4 (2-1)
Πανθρακικός 2 (1-1)
Ηρακλής Ψαχνών 0 (0-4)

Η τελευταία αγωνιστική (28/12)

ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:00)
Πανθρακικός-Ηρακλής Ψαχνών (17:00)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Χαρμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κιβρακίδης, Αγκουαζί, Γκαρσία (91' Λημνιός), Γεωργίου (85' Παπασπύρος), Ούμπιντες (69' Φάμπιο), Τάτος, Καραμάνος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Χασομέρης, Τσουμάνης, Μεχία, Οκάτσι (65' Τριανταφυλλάκος), Καθάριος, Γκιγιέρμο (53' Μπαϊκαρά), Αράμπα

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x