Euro 2024

Ζερβίνιο-Ντρογκπά και… γκολ (video)

Με τους Ντρογκμπά-Ζερβίνιο πρωταγωνιστές και στα δύο γκολ η εκ των αντίπαλων της Ελλάδας στο Μουντιάλ, Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε 2-1 του Ελ Σαλβαδόρ, που μείωσε με την εύστοχη πέναλτι του Αλβάρες.

Η Ακτή Ελεφαντοστού νίκησε στο «Toyota Stadium» του Τέξας 2-1 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, με τους Ντιντιέ Ντρογκπά και Ζερβίνιο να συμμετέχουν και στα δύο τέρματα της εκ των αντιπάλων της Ελλάδος στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ. Ο 36χρονος φορ έφτιαξε το πρώτο γκολ των Ιβοριανών, το οποίο πέτυχε ο Ζερβίνιο στο 8ο λεπτό και ο επιθετικός της Λιλ ανταπέδωσε, βγάζοντας ασίστ στον αρχηγό της ομάδας, που έκανε το 2-0 στο 42ο λεπτό.

Ο Ερνάντεζ Αλβάρες μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 76’, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Στον πάγκο έμεινε ο Γιάγια Τουρέ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Κ.Τουρέ, Μποκά (Τζάκπα 73'), Μπάμπα, Οριέ, Τιοτέ (Ντιομαντέ 73'), Σερέι Ντιέ, Ντρογκμπά (Μπονί 63'), Καλού (Για Κονάν 82'), Ζερβίνιο, Γκραντέλ (Μπολί 83').

Ελ Σλβαδόρ: Καρίγιο, Λαρίν, Μολίνα, Μπάριος, Γκαρθία, Σέρεν (86’ Ρεντέρος), Ρεντέρος, Μενγιβάρ (66’ Σόσα), Φλόρες (53’ Σάντα Μαρία), Αλάς (72’ Αλβάρες), Μπλάνκο (63’ Αγκίλα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x