sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ζουέλα στο sport-fm.gr: «Μοιάζει με τον Μπεργκ ο Σπόραρ - Θα πιάσει στον Παναθηναϊκό»

Για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Σλοβένο Αντράζ Σπόραρ, μίλησε ο Φρανσίσκο Ζουέλα στο sport-fm.gr υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση για το «τριφύλλι».

Το εγκώμιο του Αντράζ Σπόραρ, που απέκτησε ο Παναθηναϊκός, έπλεξε με δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Φρανσίσκο Ζουέλα. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη σκάουτερ στην Πορτογαλία, μίλησε για τον 28χρονο Σλοβένο στράικερ, που θα αποτελεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια την «αιχμή του δόρατος» στην «πράσινη» επίθεση.

«Θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ»

O Φρανσίσκο Ζουέλα αναφέρθηκε στην έφεση που έχει ο Σπόραρ στο σκοράρισμα δηλώνοντας ότι ο Σλοβένος πρόκειται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό καθώς ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία που έχει περάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι».

«Μπορεί η τεχνική να μην είναι το φόρτε του όμως ο Σπόραρ είναι ένας παίκτης που κινείται πολύ μέσα στο γήπεδο και δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του. Μοιάζει με τον Μπεργκ σε αρκετά κομμάτια με μοναδικές διαφορές την ταχύτητα και το σωματότυπο».

Ζουέλα: «Μοιάζει με Μπεργκ ο Σπόραρ»

«Με τον Γιοβάνοβιτς θα πιάσει το “πικ” του ο Σπόραρ»

Έχοντας και εκείνος καθοδηγηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παρελθόν, αφού συνυπήρξαν στον ΑΠΟΕΛ κατά τη περίοδο 2012/13, ο Φρανσίσκο Ζουέλα ανέφερε ότι το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχει τη σοβαρότητα και να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή του. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Γιοβάνοβιτς είναι πραγματικός «στρατηγός» και ότι ο Σπόραρ είναι τυχερός που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού.

«Ο κύριος Γιοβάνοβιτς είναι πραγματικός στρατηγός, τόσο στις προπονήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θέλει τους παίκτες του να δίνουν το 100% και να παλεύουν για τη φανέλα την οποία φοράνε. Πιστεύω ότι ο Σπόραρ είναι τυχερός που θα έχει προπονητή τον κύριο Ιβάν».

«Καθαρό “9αρι” – Ό,τι πληρώνει παίρνει ο Παναθηναϊκός»

Φυσικά ο Ανγκολέζος πρώην αμυντικός του Ακράτητου, της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, έδωσε την «ακτινογραφία» του Σπόραρ αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του και για το τι είδους ποδοσφαιριστής είναι. Τόνισε επιπλέον, ότι ο Σλοβένος θα κάνει «απόσβεση» των χρημάτων που διέθεσε ο Παναθηναϊκός μιας και η ποδοσφαιρική παιδεία που απέκτησε στην Πορτογαλία θα μείνει αναλλοίωτη.

«Δεν είναι τυχαίο που τον κοστολόγησε τόσο ακριβά η Σπόρτινγκ. Ο Σπόραρ έχει αποκτήσει πορτογαλική παιδεία και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού οι Πορτογάλοι κοιτούν πρώτα απ’ όλα την ποιότητα του ανθρώπου. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός αυτό που πληρώνει το παίρνει. Συγκεκριμένα αποκτά ένα καθαρό 9αρι, που είναι πολύ δυνατός στις διεκδικήσεις και ξέρει να σπάει μπάλες στους συμπαίκτες του. Έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι οι αντίπαλες άμυνες θα τον νιώθουν».

Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x