Γιάννης Κυφωνίδης

Αποφάσεις εδώ και τώρα, με ειλικρίνεια…

Τα όσα υπάρχουν και καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ έχουν να κάνουν με το παιχνίδι εξουσίας στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Νίκος Νοτιάς δείχνει να θέλει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των μετοχών και οι κινήσεις του έχουν αυτή την κατεύθυνση. Προφανώς επιθυμεί να μείνει μόνος στο παιχνίδι αυτό για να μπορέσει μετά να διαπραγματευτεί με υποψήφιους επενδυτές, χωρίς να υπάρχει άλλος συνομιλητής στο τραπέζι.

Τα όσα υπάρχουν και καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ έχουν να κάνουν με το παιχνίδι εξουσίας στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Νίκος Νοτιάς δείχνει να θέλει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των μετοχών και οι κινήσεις του έχουν αυτή την κατεύθυνση. Προφανώς επιθυμεί να μείνει μόνος στο παιχνίδι αυτό για να μπορέσει μετά να διαπραγματευτεί με υποψήφιους επενδυτές, χωρίς να υπάρχει άλλος συνομιλητής στο τραπέζι. Θεωρεί ότι αυτό θα διευκολύνει την προσπάθεια που γίνεται για να βρεθούν κεφάλαια που θα μπουν στην εταιρία.

Τα δύο μερίδια που δείχνουν αυτή τη στιγμή να έχουν την μεγαλύτερη σημασία είναι αυτά των Γκίκα Γκούμα(με τον αφανή –αλλά γνωστό σε όλους- Πόλυ Χατζηιωάννου) και Πέτρου Παππά. Αν ο Νίκος Νοτιάς εξασφαλίσει τα μερίδια αυτά θα ξεπεράσει το 60% και θα βρεθεί να παίζει… μπάλα μόνος του. Αυτή την στιγμή πιο κοντά στην απόφαση να παραχωρήσει τις μετοχές του είναι ο Πέτρος Παππάς. Η πλευρά Χατζηιωάννου δείχνει να το σκέφτεται περισσότερο. Ό,τι και να συμβαίνει όμως κι ό,τι κι αν σκέφτεται ο καθένας, οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν σύντομα. Αποφάσεις με ειλικρινείς εξηγήσεις.

Για να ξέρει ο κόσμος. Να μάθει πράγματα. Να νιώσει πως υπάρχει ελπίδα για την επόμενη μέρα. Αν υπάρχουν οποιεσδήποτε αντιρρήσεις θα πρέπει να εκφραστούν και να γίνουν αυτά που απαιτούνται για να σηκώσει η ΑΕΚ κεφάλι. Αν ορισμένοι έχουν ενδοιασμούς για την παραχώρηση των μετοχών τους μπορούν να τις εκφράσουν και να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη. Αλλιώς, αν αποφασίσουν να τις παραχωρήσουν, να μπορέσει ο ένας και μοναδικός κυρίαρχος που θα προκύψει, να διοικήσει την εταιρία όπως αυτός νομίζει.

Δεν νομίζω ότι αμφισβητείται η αγάπη κάποιου εκ των μετόχων για την ΑΕΚ και γι’ αυτό πρέπει να δώσουν λύση. Να δούμε το αύριο για να μην μείνει η ομάδα κολλημένη στο βαλτώδες τοπίο των τελευταίων μηνών.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x