Stoiximan Super League

«Ήρθα επειδή με ήθελαν πολύ»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στην εφημερίδα «». «Με ήθελαν πολύ και μου το έδειξαν με κάθε τρόπο», δήλωσε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε πως «έχουμε την ποιότητα να γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και να κάνουμε ηχηρά πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ». Αισιοδοξία για Μπορντόν, ο οποίος απαντάει σύντομα. Νέα δημοσιεύματα για Νίνη.

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Με ήθελαν πολύ και μου το έδειξαν με κάθε τρόπο», δήλωσε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε πως «έχουμε την ποιότητα να γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και να κάνουμε ηχηρά πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο 31χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του, αφού πρώτα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις του - στις οποίες χθες δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Ο Γκοβού αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν (ανοιχτή μόνο για τα ΜΜΕ).

Ο Γάλλος θα συναντηθεί με τον Νιόπλια (θα κάνουν προφανώς και δηλώσεις), θα γνωρίσει ορισμένους από τους νέους συμπαίκτες του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για να συνεχίσει τις διακοπές του. Θα επιστρέψει για να μείνει μόνιμα στην Αθήνα στις 15 του μήνα μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς και θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Κοντά ο Μπορντόν

Αισιόδοξοι ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει κλείσει θετικά το θέμα του Μαρσέλο Μπορντόν εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό. Όπως γράφει η «SportDay», ο Βραζιλιάνος αμυντικό βρίσκεται πολύ κοντά στο «τριφύλλι», το οποίο περιμένει την τελική απάντηση του 34χρονου παίκτη. Από την πλευρά του, ο Μπορντόν θα έχει σήμερα μία νέα συνάντηση με τη διοίκηση της Σάλκε, για να πάρει την ελευθέρας του και κατόπιν θα απαντήσει στην πρόταση των «πράσινων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός του δίνει 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως για ένα χρόνο συμβολαίου κι αυτή μάλλον θα είναι η χρονική διάρκεια, αν όλα κυλήσουν ομαλά. Πάντως, στη λίστα με τη εναλλακτικές λύσει υπάρχει το όνομα του Χοσέ Κάρλος Αραούχο Νούνες. Πρόκειται για τον 33χρονο παίκτη, που ανήκει στη Μαγιόρκα και αρέσει στον Κάρλος Φρέιτας (τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού).

Νέα δημοσιεύματα για Νίνη

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Νίνη φέρεται να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το «calcionews24.com», μόνο η ανακοίνωση απομένει για τη μεταγραφή του 20χρονου παίκτη από το «τριφύλλι» στην αγγλική ομάδα. «Πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη, μόλις 20 ετών, ο οποίος όμως ήδη έχει ξεχωρίσει τόσο με την ομάδα του, ιδίως στο Europa League πέρυσι, όσο και με την Εθνική ομάδα. Για αυτόν υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ρόμα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Γκοβού μίλησε στη «SportDay»:

Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Γιατί με ήθελαν. Με ήθελαν πολύ και μου το έδειξαν με κάθε τρόπο. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις κάπου που νιώθεις ότι σε θεωρούν πολύ σημαντικό. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηθελα να ζήσω την ελληνική εμπειρία και παρ' ότι είχα κι άλλες προτάσεις, επέλεξα τον Παναθηναϊκό που συνδύαζε αυτά που ήθελα».

Για τον αν πήρε πληροφορίες από τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Μου εξήγησε ότι τα πάντα είναι ιδανικά εδώ. Ηταν ένας σημαντικός παράγοντας που με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω».

Για το αν ξέρει κάτι περισσότερο για τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω ότι στο Μουντιάλ είχε αρκετούς παίκτες. Δεν είναι μόνο ο Τζιμπρίλ και εγώ. Υπήρχαν τόσοι διεθνείς στην Εθνική Ελλάδας και φυσικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που έχει σημαντικό ρόλο στην εθνική Βραζιλίας».

Για το αν μπορεί το «τριφύλλι» να διακριθεί στην Ευρώπη: «Είμαι σίγουρος, όμως, ότι έχουμε την ποιότητα να γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και να κάνουμε ηχηρά πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας χαρά στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x