Stoiximan Super League

Σούπερ Λίγκα Live

Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στη Superleague, η Κέρκυρα πέρασε με σκορ τον Εργοτέλη. Στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη των αγώνων και δείτε τα γκολ από το www.sport-fm.gr.

Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στη Superleague, η Κέρκυρα πέρασε με σκορ 2-0 από την έδρα του Πανσερραϊκού, ενώ η Καβάλα νίκησε εύκολα 3-1 τον Εργοτέλη.

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αυτήν την ώρα υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη των αγώνων από το www.sport-fm.gr.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-1

Και τι δε μας προσέφεραν! Σε ένα θεσσαλικό ντέρμπι που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από φημισμένα του… κλάδου, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Απόλυτη μοιρασιά και άφθονες συγκινήσεις στο Πανθεσσαλικό, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, ένα γκολ (21’ Μόνχε - 80’ Μετίν) και ένα παράπονο από τη διαιτησία (για αποβολή του Νταμπίζα και τέρμα του Μετίν που δεν μέτρησε). Διαβάστε περισσότερα…



Ατρόμητος - SKODA Ξάνθη 1-1

Σε ένα ματς με ένταση, νεύρα, αποβολή παίκτη (Σκόνδρας) και προπονητή (Παράσχος), Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο του Περιστερίου. Δύο πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, αφού τόσο ο Περόνε (49') όσο και ο Έλινγκτον (70') ευστόχησαν από την άσπρη βούλα. Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Δώνη που παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, πολύτιμος πόντος για τους «Ακρίτες» στην μάχη που κάνουν να ξεκολλήσουν από την «ουρά» της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα…



Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-0

Όταν στο 67', σε μία ανύποπτη φάση, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τραυματίστηκε και ζήτησε αλλαγή, οι φίλοι του Ηρακλή καρδιοχτύπησαν για τον… φύλακα άγγελό τους. Στη θέση του «Ελέ» πέρασε ο Μπαντής και -ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις- η αγωνία για το πόσο έτοιμος θα παρουσιαζόταν ο δεύτερος τερματοφύλακας του «γηραιού», ήταν μεγάλη. Κι όμως! Ο 24χρονος γκολκίπερ με δύο καθοριστικές επεμβάσεις στο 85' και στο 90' κράτησε το 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και φώναξε… «παρών»! Διαβάστε περισσότερα…



Καβάλα-Εργοτέλης 3-1

Η Αργώ ήταν το ταχύτερο πλοίο της εποχής της και αυτοί που το επάνδρωναν οι καλύτεροι ναυτικοί. Το στοιχείο αυτό δεν το έλαβε υπόψη ο Εργοτέλης, εμφανίστηκε αδιάβαστος στην έβδομη αγωνιστική στην έδρα της Καβάλας και ηττήθηκε 3-1 από τους… «αργοναύτες» που παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα!Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2

Με τον Ντένις Επστάιν να φτάνει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, η Κέρκυρα απέδρασε με το διπλό (2-0) από την έδρα του μαχητικού Πανσερραϊκού, που άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Δημήτρης Ιωάννου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, σφραγίζοντας την νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



ΠΑΟΚ-Πανιώνιος Live

Ολυμπιακός-Άρης Live


ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Άντε και χαρμανιάσαμε! Μετά από έξι αγωνιστικές και δύο μήνες… συμβατικών παιχνιδιών, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προσφέρουν την πρώτη «τζούρα» από πραγματικό ντέρμπι. Μετά τις οδυνηρές ευρωπαϊκές «σφήνες» (με Ρούμπιν και Άντερλεχτ) οι δύο συγκάτοικοι «βγάζουν τα μάτια τους» και διεκδικούν το δικαίωμα να… βάλουν ο ένας τον άλλο σε μπελάδες!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραΐδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη 1-1
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 1-1

Κυριακή 24/10

Καβάλα-Εργοτέλης 3-1
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (18:15, NovaSports 2)
Ολυμπιακός-Άρης (20:30, ΝΕΤ)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:00, NovaSports 1)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο 30/10

Άρης-Ατρόμητος (17:15)
Λάρισα-SKODA Ξάνθη (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 31/10

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Πανσερραϊκός-Καβάλα (15:00)
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (17:15)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x