Κώστας Μιαούλης

Το χρέος τους είναι να πάρουν το Κύπελλο!

Αρκετές φορές έβαλαν φέτος στο… τριπάκι τον κόσμο -αλλά και τον Τύπο- οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πρώτα να γράφουν διθυραμβικά σχόλια και μετά να τους βγάζουν όλους… οφσάιντ έπειτα από λίγες μέρες. Γι’ αυτό και δεν θα κάτσω να γράψω ύμνους για τη νίκη της «Ένωσης» απέναντι σε μια προβληματική ομάδα, που δε νομίζω πως θα μπορέσει να παραμείνει καν στην κατηγορία.

Αρκετές φορές έβαλαν φέτος στο… τριπάκι τον κόσμο -αλλά και τον Τύπο- οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πρώτα να γράφουν διθυραμβικά σχόλια και μετά να τους βγάζουν όλους… οφσάιντ έπειτα από λίγες μέρες.

Γι’ αυτό και δεν θα κάτσω να γράψω ύμνους για τη νίκη της «Ένωσης» απέναντι σε μια προβληματική ομάδα, που δε νομίζω πως θα μπορέσει να παραμείνει καν στην κατηγορία.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν στους περισσότερους φίλους της ΑΕΚ οι παίκτες, ήταν να τους στείλουν να… αναρωτιούνται για μια ακόμα φορά.

Κι εγώ λέω τώρα: O Αδαμίδης πρέπει να σβήσει το πρόστιμο ή να το διπλασιάσει;

Μήπως πρέπει να παίζουν κάτω από παντός είδους πίεση οι παίκτες; Ας μην ξεγελιόμαστε, όμως. O αντίπαλος -επαναλαμβάνω- ακόμα και για την φετινή ΑΕΚ, ήταν παιχνιδάκι για μια ομάδα που θα έπαιζε στοιχειωδώς σοβαρά.

Παρά τα προβλήματα που είχε στο πρώτο 20λεπτο ο Καράμπελας με τον Μπλάζεκ, ο Χιμένεθ αποφάσισε να πάρει ένα ρίσκο που του βγήκε. Ο Σκόκο ήρθε πιο κοντά στην περιοχή και όταν συμβαίνει αυτό, η ΑΕΚ μπορεί να γίνει πολύ πιο απειλητική.

Από τη στιγμή που έγινε το 1-0 υπέρ της «Ένωσης» -με τη Λάρισα να μην έχει πλέον και πολύ ηθικό από όσα της συμβαίνουν- ο αγώνας ήταν πιθανότερο να πάρει την τροπή που απέκτησε.

Το γκολ του «Φούλη», που ήταν το πρώτο του επίσημο μετά από σχεδόν 10 χρόνια, και το εύρος του σκορ είναι ό,τι πρέπει να θυμόμαστε απ’ αυτό το ματς. Η ΑΕΚ μακάρι να συνεχίσει τόσο διψασμένη για το Κύπελλο, γιατί 8,5 χρόνια δίχως ούτε μια κούπα είναι πολλά και τουλάχιστον θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να τον κατακτήσουν φέτος στην ΑΕΚ.

ΥΓ: Λόγω της άδειας μου αυτές τις ημέρες, δεν είχα την ευκαιρία ν’ ασχοληθώ με τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν. Ελπίζω η αιτία της καθυστέρησης στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του διαχειριστικού ελέγχου, να αφορά το ότι θέλουν να τσεκάρουν κάποια στοιχεία ακόμα οι ορκωτοί λογιστές. Ο κόσμος, πάντως, είναι ήδη θορυβημένος από αυτή την καθυστέρηση.

ΥΓ1: Με το ΟΑΚΑ θα πρέπει να τελειώνει η ΑΕΚ μια και καλή. Η κοροϊδία με το να συντηρεί η «Ένωση» εδώ και μια επταετία «ζωντανό» αυτό το γήπεδο πρέπει να πάρει σύντομα ένα τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x