Final Four 2010

Μάχη για ένα εισιτήριο

Προσεκτικοί στην προσπάθειά τους να έρθουν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να είναι όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού το επιθυμούν. Η ζήτηση όπως είναι λογικό είναι τεράστια και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ακόμη και αν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» είχαν στην διάθεσή τους ολόκληρο το Bercy δεν θα έφτανε. Οι έξι χιλιάδες που βρίσκονται ήδη στην γαλλική πρωτεύουσα είναι τυχεροί, όμως τι γίνεται με όσους θέλουν να έρθουν αυθημερόν την Κυριακή;

Προσεκτικοί στην προσπάθειά τους να έρθουν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να είναι όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού το επιθυμούν.

Γράφει από το Παρίσι, ο Νίκος Ζέρβας

Η ζήτηση όπως είναι λογικό είναι τεράστια και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ακόμη και αν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» είχαν στην διάθεσή τους ολόκληρο το Bercy δεν θα έφτανε.

Οι έξι χιλιάδες που βρίσκονται ήδη στην γαλλική πρωτεύουσα είναι τυχεροί, όμως τι γίνεται με όσους θέλουν να έρθουν αυθημερόν την Κυριακή;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισιτήρια αυτή την στιγμή από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρχουν διαθέσιμα (δέκα-δεκαπέντε κομμάτια δεν μπορούν να κάνουν τίποτα) και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Σέρβοι παρά τις ήττες των ομάδων τους, δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τα εισιτήρια τους μαζικά.

Έξω από το γήπεδο, είναι πιθανό να βρει κανείς διάσπαρτα εισιτήρια, όμως σε επίσημο επίπεδο τίποτα. Οπότε, καλό θα είναι προτού κάποιος ξεκινήσει από την Αθήνα, να έχει εξασφαλίσει το εισιτήριό του, διότι ο κίνδυνος να ταλαιπωρηθεί χωρίς αποτέλεσμα είναι μεγάλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x