Euroleague

Αγγελόπουλοι: «Μια οικογένεια δεν την κερδίζεις όσα εκατομμύρια κι αν έχεις» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό δήλωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι, οι οποίοι αποκάλυψαν και το… γούρι τους.

Στο οικογενειακό κλίμα αλλά και στην ομαδικότητα του Ολυμπιακού απέδωσαν την πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών. Μάλιστα στις δηλώσεις τους στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποκάλυψε και το… γούρι το οποίο οδήγησε τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη νίκη.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Παίκτες που ήρθαν απ' τον πάγκο μας κράτησαν και στο τέλος ανέλαβαν οι γνωστοί. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αλλάξαμε θέσεις, γυρίσαμε σε θέσεις 2012 και το γυρίσαμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μυστικό του Ολυμπιακού: «Η ομάδα μας είναι οικογένεια και αυτό δεν το κερδίζεις όσα εκατομμύρια κι αν έχεις. Εδώ και 10 χρόνια είμαστε στην κορυφή ή γύρω στην κορυφή»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είχαμε μεγάλη αγωνία. Αναλύαμε κάποια λάθη που γίνονταν στο παιχνίδι. Είχαμε όμως πίστη πως θα νικήσουμε και τα καταφέραμε. Είναι μοναδικές στιγμές».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x