Euroleague

Αγραβάνης: «Ίσως είχαμε λίγο φόβο»

Η έλλειψη ψυχραιμίας και ίσως και κάποιος φόβος ήταν οι λόγοι της ήττας του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Την απουσία ψυχραιμίας όταν ο Ολυμπιακός γύρισε δυο φορές εναντίον του διαφορές επεσήμανε ο Δημήτρης Αγραβάνης ως τον κύριο λόγο της ήττας από τη Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας.

«Το γεγονός ότι βρεθήκαμε δυο φορές πίσω με μεγάλες διαφορές μας κόστισε. Έπρεπε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και πιο προσεκτικοί όταν πλησιάσαμε στο σκορ. Ίσως είχαμε λίγο φόβο και η Ρεάλ να το ήθελε περισσότερο. Αυτό φάνηκε στο παρκέ και νομίζω ότι δίκαια το πήρε», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «εκτός από την ενέργεια που είχαν, έπαιζαν και πιο δυνατά από μας», κατέληξε:

«Χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τον πιο βασικό στόχο της χρονιάς, το πρωτάθλημα, και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε.

Η σεζόν είναι πετυχημένη όσον αφορά στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρόπαιο, ήταν στο χέρι μας, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες φορές χάνεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x