Euroleague

Λύθηκε το πρόβλημα με Μπόλντγουιν-Πετά απόψε για Βελιγράδι και παίζει στο Μακάμπι-Μπασκόνια

Διευθετήθηκε το γραφειοκρατικό ζήτημα που δεν επέτρεψε στον Γουέιντ Μπόλντγουιν να μεταβεί στο Βελιγράδι για το play in της Μακάμπι με την Μπασκόνια.

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Μακάμπι. Το γραφειοκρατικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε στον Γουέιντ Μπόλντγουιν να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην πτήση από το Τελ Αβίβ για το Βελιγράδι διευθετήθηκε. Έτσι ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα με την Μπασκόνια για τα play in της Ευρωλίγκας.

Το ζήτημα που προέκυψε αφορούσε στο διαβατήριο του γιου του Μπόλντγουιν και απαιτούσε τη δική του παρουσία για να διευθετηθεί. Ασφαλώς ο 28χρονος γκαρντ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον γιο του πίσω στο Ισραήλ με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με το Ιράν. Η Μακάμπι, πάντως, ενημέρωσε πως όλα τακτοποιήθηκαν και απόψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Βελιγράδι και φυσικά θα είναι στη διάθεση του Όντεντ Κάτας.

Ο 28χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού κάνει καταπληκτική σεζόν με 17,7 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 19,5 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο.

Σημειώνεται πως αμφίβολη για το ματς της Τρίτης είναι η συμμετοχή και του Τζον Ντιμπαρτολομέο λόγω προβλήματος στον ώμο.

Η αποστολή της Μακάμπι πέταξε χθες βράδυ για το Βελιγράδι μετά από δύο ακυρώσεις πτήσεων, καθώς η έκρυθμη κατάσταση με το Ιράν οδήγησε σε αρκετές αλλαγές. Εν τέλει, ο Όντεντ Κάτας προπόνησε τους παίκτες του στην έδρα της Μακάμπι κι όχι στο Βελιγράδι, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η Μακάμπι με νίκη την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs, ενώ αν χάσει, τότε την Παρασκευή θα υποδεχτεί στο Βελιγράδι τον νικητή του Εφές-Βίρτους Μπολόνια διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο των playoffs που οδηγεί σε ματσάρισμα με τη Ρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x