Ψυχαγωγία

ΒΙΝΤΕΟ: Η ιστορική συνύπαρξη του Ντέμη με τους Κατσουράνη-Λυμπερόπουλο στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM!

Ραδιοφωνική ιστορία έγραψε ΞΑΝΑ ο Ντέμης στον ΣΠΟΡ FM! Μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, για δύο, συγκλονιστικές ώρες, «ανέκριναν» Κατσουράνη και Λυμπερόπουλο, σε ακόμη ένα ΕΠΙΚΟ «Ντεμοτεχνείο». Δείτε το!

Τι ζήσαμε πάλι!

Για δύο ώρες και… κάτι ψιλά, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έγραψε ΞΑΝΑ ραδιοφωνική ιστορία, σε ακόμη ένα μυθικό «Ντεμοτεχνείο».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, «ανέκριναν» στο στούντιο του Νο. 1 αθλητικού σταθμού της χώρας τον Κώστα Κατσουράνη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, σε μια ποδοσφαιροκουβέντα άνευ προηγούμενου!

Δείτε εδώ πώς ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία:





Ακούστε την εκπομπή:



Διαβάστε τα κυριότερα σημεία:

Εδώ, τι απάντησε ο Ντέμης στο… παράπονο του «Λύμπε», που δεν... έστησε το περίφημο ματς με τον Ιωνικό, το οποίο στέρησε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ.

Δείτε εδώ τι είπε ο «Κατσούρ» για την Παναχαϊκή, της οποίας είναι, πλέον, τεχνικός διευθυντής.

Εδώ, όσα αποκάλυψε ο Ντέμης για τα τηλέφωνα του Κατσουράνη, προκειμένου να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Την αποκάλυψη του Λυμπερόπουλου για το τηλεφώνημα του «Καπετάνιου» διαβάστε την εδώ, και εδώ, δείτε ποια πρόταση από ομάδα της Αγγλίας αρνήθηκε ο Κατσουράνης, για να συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εδώ, δείτε την άγνωστη ιστορία του Λυμπερόπουλου για τη σχέση του με τον Ρεχάγκελ και εδώ, τι είπε ο Ντέμης για τον Μήτρογλου και εδώ, τι στον Κατσουράνη, για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Διαβάστε εδώ τι είπε ο Κατσουράνης για τη συνάντηση των διεθνών του 2004 με τον Αλέξη Τσίπρα και εδώ την εξομολόγηση του «Λύμπε» για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε για την ΑΕΚ το πρωτάθλημα του 2008.

Τέλος, διαβάστε εδώ ποια γκολ και ποια γήπεδα ξεχωρίζουν Λυμπερόπουλος και Κατσουράνης και εδώ τι είπε ο τελευταίος στον Ντέμη για το ότι είχε κλείσει στον Ολυμπιακό και πώς κατέληξε στην ΑΕΚ!

Πλην των παραπάνω, διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης:

Για την Παναχαϊκή και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, που έχει, πλέον, ο Κατσουράνης στην ομάδα, αλλά και για το αν έχει αγοράσει διαρκείας: «Είναι μια καλή περίπτωση, μια ιστορική ομάδα. Από μεγάλη πόλη. Ακόμη, όχι, δεν έχω πάρει διαρκείας, αλλά θα πάρω (σ.σ. γέλια). Ο Κατσουράνης τούς έχει υποχρεώσει όλους να πάρουν διαρκείας».

Για τη σχέση του με τον Λυμπερόπουλο, όταν ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να πώς πως ήμουν κοντά. Κρατούσα απόσταση με όλους. Μετρημένες φορές είχα μιλήσει με τον Νίκο».

Για το κλίμα στην Εθνική, μετά το περιβόητο πρωτάθλημα του 2008, που έχασε η ΑΕΚ στα χαρτιά: «Δεν τσακώνεσαι με τους συμπαίκτες-αντιπάλους στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει, απλά, ένα κλίμα».

Για τον Κατσουράνη και την ατάκα του ότι έκανε χάρη που παίζει στην ΑΕΚ: «Είχε μια ικανότητα να παίζει μπάλα και να βλέπει ταυτόχρονα το παιχνίδι. Ποιος ξεχώριζε, ποιος είναι ο καλός από τους άλλους. Είχα πει τότε ότι κάνει χάρη που παίζει στην ΑΕΚ, γιατί ήταν ελεύθερος. Όλοι ήσασταν. Ήταν απόφαση δική σας, και ήρθε μετά από ένα EURO που ήταν συγκλονιστικός. Έτσι μου βγήκε, έτσι το είπα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καριέρα έξω. 100% σίγουρος».

Αποκάλυψε, δε, ποιο ματς τού έχει μείνει στο μυαλό από άποψη ατμόσφαιρας: «Το Νο. 1 ματς που θυμάμαι ήταν με τη Μίλαν. Σε γεμάτο Μπερναμπέου και Καμπ Νου δεν έχει παίξει κανείς. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα».

Για το αν πρέπει να παίζει η Εθνική στην επαρχία: «Παίρναμε πολύ αγάπη στην επαρχία. Και αν έχει καλά γήπεδα εκεί, η Εθνική πρέπει να παίζει στην επαρχία».

Θυμήθηκε, εξάλλου, μια παλιά συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM, πριν μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ατλέτικο: «Έλεγα, τότε, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα τελειώσω την καριέρα μου χωρίς να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Και τελικά, την έκλεισα στην ΑΕΚ με… κουστούμι».

Τέλος, Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος είπαν:

Για το αν αισθάνονται παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ:

Λυμπερόπουλος: «Εγώ αισθάνομαι παλαίμαχος της Εθνικής. Έπαιξα εφτά χρόνια στον Παναθηναϊκό και εφτά στην ΑΕΚ. Πήρα και από τους δύο μεγάλη αγάπη. Δεν γίνεται να το μοιράσω αυτό. Πέρασα τρομερά χρόνια και στις δύο ομάδες»

Κατσουράνης: «Το ίδιο ισχύει και για μένα. Έλαβα μεγάλη αγάπη και από τις δύο ομάδες».

Για τη συνεργασία που είχαν Λυμπερόπουλος και Κατσουράνης:

Κατσουράνης: «Συνεννοούμαστε με λιγότερο από μία ματιά. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία στο γήπεδο, τον ίδιο στόχο και για αυτό. Είναι που αρχίσαμε μια ομάδα από την αρχή στην ΑΕΚ. Με τον Ντέμη ήταν όλοι παικταράδες. Κασάπης, Μπορμπόκης, Ίβιτς κλπ.»

Λυμπερόπουλος: «Ο Κώστας είναι ο καλύτερος Έλληνας χαφ τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν box to box, που μπορούσε να κάνει τα πάντα. Διαφωνώ με όσους έλεγαν ότι είναι εξάρι. Ήταν ένας χαφ που έκανε τίποτα. Ο Κώστας αδίκησε τον εαυτό του. Αν έφευγε στα 25 του για την Πόρτσμουθ θα έκανε παπάδες. Αυτός θα βοηθούσε την ομάδα και όχι η ομάδα τον Κατσουράνη. Tην επόμενη σεζόν έβαλε 10 γκολ».

Για το τελευταίο του ματς, ο Λυμπερόπουλος είπε: «Δεν ήθελα να βγω από το γήπεδο. Ενώ το είχα σκεφτεί ένα χρόνο πριν ότι θα σταματήσω έτσι γεμάτος. Ήταν τελευταίο ματς με τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2012. Ήθελα να ξέρει το παιδί μου ότι ο πατέρας του σταμάτησε σε μια μεγάλη ομάδα, στην ΑΕΚ και με τη φανέλα της Εθνικής σε αγώνα με τη Γερμανία. Παρ' όλα αυτά τελικά δεν ήθελα να βγω από το γήπεδο. Μάλιστα, λέω γιατί δεν χτύπησα το πέναλτι, αλλά δεν το σκέφτηκα καν. Ήμουν τόσο γεμάτος που δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα».

Γκολ που τους έχει μείνει:

Λυμπερόπουλος: «Δύο μου έρχονται. Το ένα που μου έρχεται στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ένα βολ πλανέ στον Ελευθερόπουλο. Το δεύτερο με την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λιλ, γιατί ήταν το πρώτο της ΑΕΚ στη διοργάνωση».

Κατσουράνης: «Αυτό που μπήκε στο 93' στη Ριζούπολη με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε καμία σημασία. Με την Εθνική πολλά, όπως κόντρα στη Νορβηγία. Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου».

Για ματς και γήπεδα που ξεχωρίζουν:

Λυμπερόπουλος: «Το ματς με την Αλβανία. Περνούσες από το κέντρο και δεν μπορούσες να ακούσεις το σφύριγμα του διαιτητή. Τόσο μίσος, τόσο μένος, τόσο φανατισμό, δεν έχω ξαναζήσει».

Κατσουράνης: «Για μένα το καλύτερο είναι της Σέλτικ. Με διαφορά από τα υπόλοιπα».

Ο Λυμπερόπουλος ρωτήθηκε και για το τι πραγματικά έγινε στην περίπτωση του Ζοσέ Μοράις και αν τον «έφερε» εκείνος στην ΑΕΚ: «Ρωτήθηκα από τη διοίκηση. Έχω ένα φίλο που παίζει στην Μπεσίκτας, ο Τόσουν. Οπότε πήρα πληροφορίες από το παιδί και αυτό είναι όλο».

Για τα θετικά και τα αρνητικά του Σάντος:

Λυμπερόπουλος: «Από τα πολλά που έχει, αυτό που εισέπραττα ότι σε έπειθε ότι με τον τρόπο δουλειάς του θα έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το μεγαλύτερό του αρνητικό ήταν οι βοηθοί του. Δεν μπορείς να είσαι ο Σάντος και να έχει βοηθό τον Βέλιτς».

Κατσουράνης: «Το πιο δυνατό του σημείο ήταν ότι έβλεπε το ματς και συμφωνώ σε αυτό με τον Βέλιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x