Ιπποδρομίες

Πολύ δυνατές ιπποδρομίες σε Αγγλία και Γαλλία σήμερα Πέμπτη!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 13/9/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, εκτός από τέσσερις διαδρομές που αφορούν ιπποδρομίες με εμπόδια steeple και θαμνώδη εμπόδια! Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:25 και ολοκληρώνεται στις 21:25 το βραδάκι.

Εξαιρετικά δυνατό πρόγραμμα το σημερινό με πολύ μεγάλες διαδρομές όσον αφορά την Κλάση τους, τα χρηματικά έπαθλα, καθώς και το παιχνίδι που γίνεται γύρω από κάποια άλογα! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά όλα αυτά ενώ στο τέλος, υπάρχει και μια ενημέρωση για την επανέναρξη των Ελληνικών ιπποδρομιών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρκόπουλο!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς διαδρομές στο σύνολο τους, δεν είναι ημέρα όπου ξεχωρίζουν κάποια ιδιαίτερα φαβορί, αναμένεται να δούμε μεγάλες αποδόσεις στο πρόγραμμα αυτό και –κυρίως-στα πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες, από τα ιπποδρόμια των AUTEUIL & LYON PARILLY. Τεράστιο το ενδιαφέρον στον πρώτο ιππόδρομο όπου διεξάγονται διαδρομές εμποδίων με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινούν από τις 52.000€ και φτάνουν ακόμα τις 125.000€. Ισχυρότατο το κίνητρο για κάθε στάβλο όχι απλά να διακριθεί, αλλά να διεκδικήσει έντονα την νίκη!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 14 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των DONCASTER & HAMILTON. Εδώ, έχουμε ένα μίτινγκ στον πρώτο ιππόδρομο με πολλές πρωτοκλασάτες διαδρομές και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινούν από τα 50.000€ και φτάνουν ακόμα και τα 340.000€! Εδώ σήμερα θα βρούμε κάποια δυνατά φαβορί σε δυο-τρεις ιπποδρομίες ενώ στις υπόλοιπες διαδρομές, έχουμε πολύ ανοιχτά προγνωστικά!

Περνάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Kωδικός ιπποδρομίες 018 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της AUTEUIL και στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-8-11.

Kωδικός ιπποδρομίες 020 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του  DONCASTER και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-2-3-14.

Kωδικός ιπποδρομίες 024 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του  DONCASTER και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή  σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-3.

Kωδικός ιπποδρομίες 026 με ώρα έναρξης τις 17:35 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του  DONCASTER και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-22-18-2.

Kωδικός ιπποδρομίες 036 με ώρα έναρξης τις 20:25 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του HAMILTON και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-7-3.

Kωδικός ιπποδρομίες 037 με ώρα έναρξης τις 20:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του HAMILTON και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή τον ίππο με τον αριθμό:  4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-3.

Kωδικός ιπποδρομίες 038 με ώρα έναρξης τις 21:25 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του HAMILTON και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή στην διαδρομή αυτή τον ίππο με τον αριθμό:  8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-3-7.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

IΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:00

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 31η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x