Super League 2

«Καλύτερη επιλογή η ΑΕΚ»

Την καλύτερη πρόταση έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Ντέγιαν Λέκιτς, όπως παραδέχθηκε ο μάνατζερ του Σέρβου φορ, Ζόραν Πάβλοβιτς, μιλώντας στη SportDay.

Τις επόμενες δύο μέρες αναμένεται η ΑΕΚ να γνωρίζει την απάντηση του Ντέγιαν Λέκιτς στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί τον «Νο1» στόχο αυτή τη στιγμή για την «Ένωση» και, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζόραν Πάβλοβιτς, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο 29χρονος άσος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Εκτός όμως από τον «Δικέφαλο», ενδιαφέρον έχουν δείξει άλλες επτά ομάδες, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς φορ στη SportDay.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Για εμένα η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ντέγιαν. Η καλύτερη προοπτική. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι πολύ σημαντικό ότι βρίσκεται στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε αυτή του τεχνικού διευθυντή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από 4 ομάδες από την Ισπανία, μία από τη Γερμανία και δύο από την Ελβετία. Ο Ντέγιαν ζυγίζει τις επιλογές του και θα αποφασίσει μέχρι το Σάββατο», τόνισε ο Πάβλοβιτς στη SportDay.

Αυτή τη στιγμή ο Λέκιτς βρίσκεται στην πατρίδα του και σύντομα θα λάβει την απόφαση για το μέλλον του, με την προοπτική της ΑΕΚ να είναι η καλύτερη, όπως παραδέχθηκε και ο εκπρόσωπός του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ο Λέκιτς να πει το «ναι» ίσως και στην πρόταση της ΑΕΚ. Με τους Ισπανούς να θεωρούν την «Ενωση» φαβορί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x