Stoiximan Super League

Άρεσε σε Σπαλ και Ουντινέζε ο Γαλανόπουλος

Άνθρωποι της Σπαλ και της Ουντινέζε που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» σημείωσαν στην ατζέντα τους το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» την απόδοσή του ξεχώρισαν και κάποιοι απεσταλμένοι κατάσκοποι ξένων ομάδων. Συγκεκριμένα άνθρωποι της Σπαλ και της Ουντινέζε σημείωσαν το όνομα του 20χρονου μέσου στην ατζέντα τους, για πιθανή μελλοντική… χρήση.

Στην ΑΕΚ δεν συζητούν στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο πώλησης του Κώστα Γαλανόπουλου, που έχει συμβόλαιο ως το 2021 χωρίς κάποια ρήτρα. Πάντως ούτως ή άλλως η οποιαδήποτε έστω και συζήτηση για τον νεαρό μέσο δεν θα μπορούσε να αρχίσει για οποιοδήποτε ποσό κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, η «Ένωση» δέχτηκε κρούσεις για δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη, που έχει πολύ περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Ανάμεσα σε αυτές που χτύπησαν την πόρτα της ήταν και ο Πλατανιάς, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν το συζήτησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x