Stoiximan Super League

Βόκολος για αντι-Ουζουνίδης

Σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο ώστε να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» βρίσκεται ο Λεωνίδας Βόκολος, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα του Πανιωνίου για τον αντικαταστάτη του Μαρίνου Ουζούνιδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, μετά από αυτά των Άκη Μάντζιου (που μοιάζει ως φαβορί), Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πρόκειται για τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά των «κυανέρυθρων» και το θέμα φαίνεται πως χειρίζεται ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Ζαμάνης, καθώς με αυτόν είχε την πρώτη επαφή ο παλαίμαχος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ήταν τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο και βρέθηκε στο συγκεκριμένο πόστο για περίπου ενάμιση χρόνο. Παράλληλα, αποτέλεσε άμεσο συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα. Το 2010 ανέλαβε την Εθνική Παίδων και το 2011 την Εθνική Νέων και στη συνέχεια τον πήρε στο πλευρό του ο Πορτογάλος προπονητής. Η συνεργασία του με την ΕΠΟ ολοκληρώθηκε μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Πανιώνιο με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο το 1998, με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x