Αγγλία

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Γουέλμπεκ

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ επιστρέφει μετά από πολύμηνη απουσία σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων.

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ επιστρέφει μετά από πολύμηνη απουσία σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων.

Ο 26χρονος επιθετικός των «κανονιέρηδων» έμεινε εκτός δράσης για επτά μήνες, όταν και τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στις 8 Μαΐου, στην αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Γουέλμπεκ θα βρίσκεται στη διάθεσή του ενόψει των πολλών και συνεχόμενων αγώνων την περίοδο των Χριστουγέννων, γεγονός που κάνει το ντεμπούτο του Άγγλου στη φετινή σεζόν πολύ πιθανό.

Ακόμη, ο Αλσατός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Boxing Day απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Τέλος, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Άρσεναλ, ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν στο ματς της περασμένης Κυριακής (18/12) στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, με τον Άγγλο μέσο να μένει εκτός για λίγες μέρες, αντί για εβδομάδες όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x